Search

Ανακοινώθηκε από τον Ιπποκράτη ο Μπαρμπαγιάννης

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο SportsAddict το σίριαλ της μεταγραφής του Χρήστου Μπαρμπαγιάννη στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης έλαβε τέλος, με τον παίκτη να είναι και επίσημα πια μέλος της ομάδας του Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο Ιπποκράτης εξέδωσε ανακοίνωση για την μεταγραφή:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του “rossonero” Χρήστου Μπαρμπαγιάννη από την ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα. Μετά από τρεις περίπου μήνες διαπραγματεύσεων, οι δύο Διοικήσεις έδωσαν τα χέρια και ο αγαπημένος rossonero προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας!

Έτσι λοιπόν έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του προπονητή μας από το καλοκαίρι. Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης αποκτά στα χέρια του ακόμα ένα δυνατό χαρτί καθώς ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους και πιο έμπειρους αμυντικούς της κατηγορίας μας, με πλούσιες εμπειρίες από την Γ’ Εθνική, ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα για την παραχώρηση και εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της.

Χρήστο σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

 

Share it