Search

Ακόμα σκοράρει ο Εθνικός (photos)

Με 5-0 της Νίψας επικράτησε την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Πραγματοποιώντας την πιο πειστική του εμφάνιση στη φετινή σεζόν ο Εθνικός ήταν ασταμάτητος στο ματς με τη Νίψα και με 2 γκολ στο α’ ημίχρονο και άλλα 3 στο δεύτερο, έφτασε τους 7 βαθμούς, δύο πιο πίσω από την πρωτοπόρο Θράκη Φερών. Από την άλλη η νεοφώτιστη ΠΑΕΝ στο χειρότερο της παιχνίδι φέτος δέχτηκε μια βαριά ήττα και παρέμεινε στους 4 βαθμούς μαζί με Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου και Άρδα Καστανεών στην 4η θέση.

Το παιχνίδι είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα τα οποία οδηγούσαν τον διαιτητή κ. Σουβαρά σε αντίστοιχα σφυρίγματα με αποτέλεσμα να μην παίζεται πολύ ποδόσφαιρο. Ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι και την κλασσική ευκαιρία. Στο 29′ ο Γκαϊδατζής έφυγε τετ α τετ με τον Μπινόπουλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 40′ ο Δορουγιδένης θα βρεθεί σε καλή θέση για γκολ και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Νίψας θα αποκρούσει σουτ του Γκαβανόζη, αλλά ο Σιμιτσάκης θα ακολουθήσει την φάση και θα γράψει από κοντά με πλασέ το 3-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο γκολ αυτό όλοι οι παίκτες του Εθνικού έτρεξαν προς την εξέδρα και το αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους Ανέστη Θάνο που πριν λίγες μέρες έχασε την μητέρα του.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Δημήτρης Αποστολίδης θα περάσει τον Σουγιολτζή στη θέση του Μπουρουτζή προσπαθώντας να αλλάξει λίγο την εικόνα της ομάδας του. Η Νίψα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν έφτασε σε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον Μπαμπλή να είναι «θεατής» στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο 79′ μετά από αντεπίθεση και πάσα του Γκαβανόζη, ο Καρακασίδης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Πουλουκτσής στο 82′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Ράλλης (75′ Αμπράσης), Τσαπάνης, Λίτσιος, Τσαχιρίδης (20′ λ.τρ. Κούπας), Γκαβανόζης, Πουλουκτσής, Γκαϊδατζής (80′ Δεδελούδης), Σιμιτσάκης, Καρακασίδης.

ΠΑΕ Νίψας (Αποστολίδης): Μπινόπουλος, Καλαϊτζίδης (73′ Μπατμανίδης), Θώδης, Μπουρουτζής (46′ Σουγιολτζής), Μαργαρίτης, Γυλός, Καρφαρίδας (56′ Καρίπης), Γκουντενούδης, Λαμπάκος, Αντωνιάδης, Πεχλιβανίδης Θ. (66′ Φραντζανάς).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Καραΐσκος

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it