Search

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Αναγέννησης Παγουρίων για το εκπληκτικό fair play του ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικράτησε με 4-2 της Αναγέννησης Παγουρίων!

Ωστόσο πέραν του τελικού σκορ, το γεγονός που θα μείνει αξέχαστο από τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η φοβερή κίνηση στην οποία προχώρησαν οι παίκτες του Κοσμίου. Συγκεκριμένα στο 51′ ο Μιχαλακέλης πραγματοποίησε το 2-1 για την ομάδα του, με την ομάδα των Παγουρίων όμως να διαμαρτύρεται, καθώς ο γκολκίπερ Κιουτσούκ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν παρατήρησε ούτε ο σκόρερ του Κοσμίου ούτε ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια με πρωτοβουλία του Χρήστου Βοργιατζίδη, ο οποίος ζήτησε από τον προπονητή του Σάββα Αϊβάζη να τηρηθεί το fair play, οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν τον Σαρακατσάνη να διασχίσει ολόκληρο το γήπεδο και να ισοφαρίσει σε 2-2, μέσα σε χειροκροτήματα από όλους του παρευρισκόμενους στο γήπεδο του Κοσμίου.

Η “ανταπόδοση” της εκπληκτικής αυτής ενέργειας, δεν άργησε να έρθει από πλευράς της Αναγέννησης Παγουρίων η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Η ομάδα της Αναγέννησης Παγουρίων συγχαίρει και ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την τήρηση του Fair play στον μεταξύ μας αγώνα! Αυτές είναι οι ενέργειες που διατηρούν αλώβητο το αθλητικό ιδεώδες, ομορφαίνουν και ανεβάζουν επίπεδο το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό αλλά και τοπικό επίπεδο, διδάσκουν την αξία του και το έχουν κάνει βασιλιά των σπορ!”

Photo Credits: Χρόνος

Share it