Search

Pre Game: Δύσκολες έξοδοι και καθοριστικά εντός για τις ομάδες Θράκης την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα η Γ’ Εθνική. Με τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου να έχουν έντονο Θρακιώτικο χρώμα καθώς ακόμα και  στο μοναδικό ματς που δεν μετέχει ομάδα της Θράκης στο γήπεδο της Χρυσούπολης η διαιτητική τριπλέτα είναι απο την Ξάνθη.

Δύσκολες εξόδους περιλαμβάνει το μενού για την Δόξα Προσκυνητών που αγωνίζεται  στην έδρα του πρωτοπόρου Απόλλων Παραλιμνίου, αλλά και για την ΑΕΔ που δοκιμάζεται στην Καβάλα απέναντι στον ΑΟΚ. Εκτός έδρας θα αγωνιστεί και ο Ορφέας Ξάνθης που θα ταξιδέψει στην Ηράκλεια Σερρών για το παιχνίδι με την Καρπερή, ενώ κομβικά εντός έδρας παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού για Άρη Αβάτου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Στην Φελώνη ο Άρης Αβάτου μετά απο μια ήττα και δύο ισοπαλίες ψάχνει κόντρα στον Αετό Ορφανού την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θέλει στο ντεμπούτο του Ζόραν Στοίνοβιτς στον πάγκο ένα θετικό αποτέλεσμα όμως έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως.

Πάμε παρακάτω να δούμε της αποστολές των ομάδων της Θράκης αλλά φυσικά το πρόγραμμα και τους διαιτητές της αγωνιστικής

Το σημερινό pre game, όπως και την live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Υπεραγορά Κρεάτων, Αλαντικών & Τυροκομικών ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ

Στο κρεωπολείο «Νίκος Τρίχας» θα βρείτε καθημερινά, εύγευστα προϊόντα, ντόπιας παραγωγής και εξαιρετικής ποιότητας. Θα μας βρείτε στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Δύσκολη έξοδος για την Δόξα Προσκυνητών στο Παραλίμνι! Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Απόλλων!

Με Κουρδάκη, άλλους 19 και την ακαδημία της στην Καβάλα η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Με 19αδα και στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Καρπερή ο Ορφέας Ξάνθης!

Αποφασισμένος για την πρώτη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Αετό Ορφανού ο Άρης Αβάτου! Η αποστολή

Πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου!Η αποστολή για τον αγώνα με την Ελπίς Σκουτάρεως!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict με την ζωντανή μετάδοση των αγώνων να ξεκινά απο τις 15:00, μια ώρα δηλαδή πριν να δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Καβάλας: ΑΟ Καβάλα – ΑΕ Διδυμοτείχου 

Διαιτητές: Κακουλίδης, Καραγιάννης, Γκιόση(ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Ηράκλειας: Μ. Αλέξανδρος Καρπερής – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητές: Μαμασούλας, Μποζατζίδης, Μεταξιώτης(ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Διαμάντης, Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Μ. Αλέξανδρος Ξηροπόταμος

Διαιτητές: Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης( ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Προσκυνητών

Διαιτητές: Μαυρίδης, Δέλλιος, Ταγκαλίδης(ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο Φελώνης: Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού

Διαιτητές: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Δανδανίδης(ΕΠΣ Θράκης)

Share it