Search

Photos: Πρεμιέρα με ισοπαλία για τις Βασίλισσες της Θράκης κόντρα στον φιλόδοξο Αγροτικό Αστέρα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Βασίλισσες της Θράκης στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καθώς απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας είχαν καλή παρουσία μένοντας στο 1-1

Το σκορ άνοιξε για τις Βασίλισσες στο 15′ η Κατερίνα Τσιρδάνη, που άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της ξανθιώτικης ομάδας, με της φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 80′ με την Βερβερίδου.

Με την ομάδα του Αγροτικού στην Ξάνθη βρέθηκε και η ξανθιώτισσα επιθετικός Μαρία Χατζηνίκου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Κατσαρού(81′ Μπουργουτζόγλου), Γκονζάλες, Ευθυμιάδου, Τσιρδάνη(83′ Πόρναλη), Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βήκα, Ναλμπάντη, Πάντσεβα(46′ Βάμπουρα), Καλογεροπούλου, Τσαραμανίδου, Μανία, Βερβερίδου, Κουπετσίδου, Τερζοπούλου, Κεχαγιά(82′ Τσαγκαλίδου), Πετροπούλου(46′ Αργυροπούλου)

Share it