Search

Υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Παραλιμνίου οι Προσκυνητές

Την εντύπωση πως τέτοιου επιπέδου ματς θα μπορεί να τα «καθαρίζει» εύκολα στο φετινό μονοπάτι της Γ΄ Εθνικής έδωσε για ακόμη μία φορά ο Απόλλων Παραλιμνίου. Όντας απόλυτα κυρίαρχος δεν δυσκολεύτηκε στιγμή κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών, όπως δείχνει και το τελικό 4-0 και με την 3η του νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα για ακόμη μία φορά τον Ματίγια Τάντιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ, αλλά και γενικά όλους τους παίκτες με καλή απόδοση, η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήταν δημιουργική μεσοεπιθετικά με Μουτεσίδη, Ναλμπάντη, Γαϊδαρτζή, καθώς πέρα από τα γκολ έχασε και αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ενώ και η άμυνα πήρε φυσικά καλό βαθμό καθώς δεν απειλήθηκε σοβαρά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 18΄ με κεφαλιά του Ναλμπάντη που κατέληξε άουτ και στο επόμενο δεκάλεπτο ο Σέρβος φρόντισε να βάλει τις βάσεις της νίκης. Στο 24΄ με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Μουτεσίδη άνοιξε το σκορ και στο 27΄ με ωραία προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ, έπειτα από μπαλιά του Πολυζωίδη πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ στο 44΄ ήταν αυτός που μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στο Ναλμπάντη, αφού προηγουμένως «άδειασε» τον αντίπαλο του, για να έρθει το 3-0 και αφού προηγουμένως είχε χάσει πολύ καλή ευκαιρία ο Γαϊδαρτζής.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι η νίκη ήταν εξασφαλισμένη ο Απόλλων δεν έριξε στροφές, είχε την ίδια διάθεση, απείλησε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με τον Μουτεσίδη και στο 78΄ αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, έβγαλε ασίστ για να έρθει με πλασέ του Γαϊδαρτζή το 4-0.

Διαιτητές: Μαυρίδης, Δέλλιος, Ταγκαλίδης(ΕΠΣ Πέλλας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης(46΄ Λιάρας), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Ρούμπος(65΄ Τριανταφύλλου), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(60΄ Στεργίου), Τάντιτς(71΄ Τσαούσης)

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης(68΄ Μόσχος), Τρίχας, Γιαννακίδης(46΄ Κρεμμύδας), Δελή Μεμέτ Χακάν (46΄ Γαβριήλ), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Πηγή: serressport.gr

Share it