Search

Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ, κακό θέαμα απ’ τις δύο ομάδες

Ο Ολυμπιακός πήγε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ακριβώς εκεί που το ήθελε. Ο Λεμονής κατάφερε να κρατήσει μακριά τον Δικέφαλο, ο Λουτσέσκου δεν είχε απαντήσεις και οι ερυθρόλευκοι είχαν απαντήσεις αμυντικά. Κι αφού “έσβησαν” το ματς, κατάφεραν και να το πάρουν.

Αν πρέπει κανείς να περιγράψει με λίγα λόγια το ντέρμπι, ο τρόπος είναι απλός: και οι δύο ομάδες έψαχναν και ήθελαν την αντεπίθεση, αλλά καμία δεν ήθελε την επίθεση. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έψαξαν την απειλή μετά από κλέψιμο, ήθελαν να τρέξουν στους χώρους, αλλά έφτιαξαν ελάχιστα όταν έπρεπε να επιτεθούν εναντίον οργανωμένης άμυνας.

Το “σενάριο” τελικά ταίριαξε καλύτερα στον Ολυμπιακό, που βρήκε ένα γκολ με τον Ένχελς μετά από καραμπόλα και τραγικό λάθος του Σαμπράνο και πήρε μια τεράστια νίκη, που τον έφερε πιο κοντά στην κορυφή.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (85′ Ζντιέλαρ), Πάρντο, Ανδρούτσος (69′ Μάριν), Ανσαριφάρντ (89′ Τζούρτζεβιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς (79′ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (62′ Σάχοφ), Ελ Καντουρί, Μακ (69′ Κάμπος), Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς.

Πηγή: sport24.gr

Share it