Search

Ιστορική νίκη με Σαρηγιαννίδη για το Άβατο, σε ματς με τρεις αποβολές και πολύ ένταση κόντρα στον Αετό Ορφανού

Ιστορική ημέρα η σημερινή για τον Άρη Αβάτου που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε τέρμα του Πέτρου Σαρηγιαννίδη στο 72′.

Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε απο μεγάλη ένταση, που επέφεραν ακόμη και την αποβολή του τεχνικού του Άρη Αβάτου Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ενώ η προκλητική στάση του προπονητή του Ορφανού που είχε συνεχώς αντέγκλησης με την εξέδρα είχαν σαν αποτέλεσμα να τον “περιλούσουν” με καφέ ενώ ο τεχνικός του Αετού είχε άσχημη συμπεριφορά ακόμη και στο φινάλε του αγώνα που είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση  ακόμη και στο τέλος του αγώνα που σταμάτησε γρήγορα με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Το παιχνίδι απο την αρχή του είχε πολύ ένταση, άλλωστε η πίεση για θετικό αποτέλεσμα ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με υψηλά ποσοστά κατοχής χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς επηρεασμένοι απο τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποίησαν.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και στο 72′ ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τοπαλίδη για το 1-0. Απο εκεί και πέρα το ματς έγινε ροντέο,χωρίς φάσεις αλλά πολύ ένταση και νεύρα κυρίως απο την πλευρά των φιλοξενούμενων. Μάλιστα στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Γιώργου Τζαμπέγια που έσπρωξε τον προπονητή του Άρη Αβάτου Κυριάκο Κετσιεμενίδη, στην φάση αυτή αποβλήθηκε και ο τεχνικός του Άρη.

Η ισορροπία στις κόκκινες αποκαταστάθηκε στο φινάλε του αγώνα με τον Κομοτηναίο ρέφερι Δρακίδη να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Μιχάλη Ταχτσίδη του Αβάτου για σπρώξιμο σε αντίπαλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Δανδανίδη της ΕΠΣ Θράκης

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης Αλ., Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαίδης, Δόντσος(63′ Ταχτσίδης), Ευθυμιαδης(84′ Ψεμματάς), Κοτόπουλος(63′ Μελισσόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(89′ Κουτίνης)

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Ράνος(83′ Δούπλατζης), Καλατζής, Παυλίδης(89′ Ευκαρπίδης), Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης(40′ Κωνσταντινίδης), Ελέζη(38′ Τζαμπέγια Γ.), Τσαμπέγια Φ., Αποστολίδης, Δουμάνης, Στογιάνοφ

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it