Search

Αρκετά βελτιωμένη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που δεν άξιζε την ήττα!

Την ήττα με 1-2 από την πιο έμπειρη Ελπίδα Σκουτάρεως γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Η Δόξα που είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, φαίνεται να έπαθε το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν μετά την απόκτηση του νέου προπονητή, παρουσίασε μια πολύ καλή και βελτιωμένη εικόνα, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να αποφύγει την ήττα, που ήρθε με άδικο τρόπο. Από την άλλη το Σκούταρι, δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν μερικοί για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, σε ένα ματς που ήταν συναρπαστικό στο πρώτο μέρος, αλλά κακό ποιοτικά στο δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δραστήρια το ματς και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο πρώτο λεπτό, με το σουτ του Κρασσώνη που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Κόντρα στη ροή τους ματς μέχρι εκείνο το σημείο, η Ελπίδα πήρε το προβάδισμα στο 14′. Ο Μουσικάκης έκανε την μεγάλη μπαλιά, με τον Δημήτρη Στεφανίδη να παίρνει την κόντρα από τον πορτιέρο Βασιλείου και να κάνει το 0-1 με πλασέ σε κενή εστία. Ωστόσο η Δόξα διαμαρτύρεται δίκαια για φάουλ στον τερματοφύλακα, αφού η κόντρα έγινε μέσα στην μικρή περιοχή! Στο 20′ η σέντρα σουτ του Κεχαγιά δεν βρήκε στόχο, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μουρατίδη κατέληξε στα χέρια του Ταταρίδη. Στο 33ο λεπτό το Σιδηροχώρι ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μαυράκης ανατράπηκε εντός της περιοχής και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν κακό ποιοτικά. Στο 48′ το σουτ του Σαμαρά κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 63′ το Σκούταρι ξαναπήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Παπαβασιλείου μετά το κόρνερ του Καπετάνου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα, ενώ η Δόξα δεν κατάφερε παρά την υπερπροσπάθεια να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ταταρίδη, με το 1-2 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος που είχε για βοηθούς τους Διαμάντη και Κίτσο, όλοι τους από τον Έβρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Βασιλείου, Λεφής (80′ Ηλιόπουλος), Μίλλερ, Πλασταράς, Χατζήπαπα,Μαυράκης, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Μουρατίδης (87′ Παγώνης), Κρασσώνης (75′ Κούτρας), Σαμαράς (70′ Τσορτανίδης).

Ελπίς Σκουτάρεως: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης (46′ Πασχαλού δης), Κωφοκότσιος (80′ Κασμερίδης), Μουσικάκης, Δαγκουλής, Στεφανίδης Δ., Κεχαγιάς, Στεφανίδης Ν., Καπετάνος (87′ Ζιγκερίδης), Μίνγκας (46′ Παπαβασιλείου).

Share it