Search

Αγκαλιά με την πρόκριση στην Elite Round οι “εξάσφαιροι” Εθνική Παίδων των Λεωντσάκου, Θυμιάνη!

Η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε με το Γιβραλτάρ και με το εμφατικό 6-0 «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ως αλλαγή πέρασε στο ματς ο αμυντικός της Κ17 της Ξάνθης Γιάννης Λεωντσάκος, ανάσες για το ντέρμπι με την Σερβία πήρε ο συμπαίκτης του στην Ξάνθη Κωνσταντίνος Θυμιάνης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Πάνος Τζήμας, ο οποίος πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ σε απόδοση ακολούθησε ο Βρακάς ο οποίος πέτυχε τα άλλα δύο. Η Ελληνική ομάδα άνοιξε το σκόρ στο 9ο λεπτό με τον Βρακά και διπλασίασε τα τέρματα της στο 15′, με τον ίδιο παίκτη.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε στην συνέχεια ο Τζήμας του Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε καρέ τερμάτων με την Γαλανόλευκη σκοράροντας στο 37ο λεπτό μετά απο ασίστ του Μαρτίνη, στο 45′ με ωραία ατομική ενέργεια, στο 63‘ μετά απο ασίστ του Βαγιαννίδη, ενώ οι δύο τους συνεργάστηκαν ξανά στο 75′ με τον Βαγιαννίδη να δημιουργεί και τον Τζήμα να εκτελεί, και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (6-0).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σερβία κέρδισε με 2-1 την Νορβηγία, και έτσι οικοδεσπότες και Ελλάδα θα μονομαχήσουν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου για την πρώτη θέση του ομίλου.

Ελλάδα(Β. Γεωργόπουλος): Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεοντσάκος), Σερπεζής (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος

Share it