Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 4η αγωνιστική-Pre Game

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης σήμερα με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής. Και σε αυτή την αγωνιστική ημέρα υπάρχουν στο πρόγραμμα αρκετά ενδιαφέροντα ματς, που κρύβουν παγίδες για τα φαβορί! Ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Σάπες και Σώστη.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Το Scenario αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για βραδινή έξοδο στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς με τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών που διαθέτει, τα άψογα κοκτέιλ, τα ποιοτικά ποτά και φυσικά την εξαιρετική κουζίνα, που το καθιστά έναν γαστρονομικό «παράδεισο». Φυσικά το Scenario, αποτελεί και την ιδανική επιλογή για τον καφέ, τον οποίον ετοιμάζουν και σερβίρουν καταρτισμένοι barista.

Την περασμένη εβδομάδα η Δόξα Γρατινής βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα της Ελπίδας Σαπών στον ντέρμπυ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επέστρεψε στις επιτυχίες, ενώ τους τρεις βαθμούς κατέκτησε και ο Ορφέας Ξυλαγανής. Τέλος τις πρώτες τους νίκες πέτυχαν Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Αναγέννηση Παγουρίων. Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπυ, ωστόσο όλα τα ματς κρίνουν παγίδες για τα φαβορί.

Ξεκινάμε την σημερινή μας προαναγγελία από το γήπεδο του Ιάσμου, όπου ο Μέγας θα υποδεχτεί τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη επί της Ελπίδας και με τα περισσότερα αν όχι όλα, νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα στην διάθεση του Πέτρου Βιόπουλου, επιθυμούν να συνεχίσουν το εκπληκτικό τους ξεκίνημα και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στο σημερινό ματς. Απέναντί τους ο πάντα υπολογίσιμος Ορφέας Στρύμης, που στα προηγούμενα παιχνίδια του με τα άλλα φαβορί του τίτλου, την Ελπίδα Σαπών και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ηττήθηκε πολύ δύσκολα, παλεύοντας τους αγώνες μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αντιμετωπίζει στην έδρα του την Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη βρίσκει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και επιθυμεί να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα και γρήγορα την υπόθεση νίκη στον σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση, προκειμένου να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή. Η ομάδα των Παγουρίων προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, θα παλέψει και σήμερα για να μην φύγει με άδεια χέρια από την έδρα του Κοσμίου, όμως το έργο της αναμένεται δύσκολο.

Στις Σάπες και το πιο ενδιαφέρον, ίσως, ματς της αγωνιστικής η Ελπίδα φιλοξενεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στον Ίασμο και να μείνουν προσηλωμένοι στους φετινούς τους στόχους. Για να επανέλθουν στις νίκες θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Σπάρτακου. Η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, προέρχεται από την πρώτη της νίκη επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 4 βαθμούς και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στην σημερινή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η πρωτοπόρος και αλώβητη στην άμυνα Δόξα Γρατινής φιλοξενείται σήμερα στην έδρα της Μεσσούνης. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη επιθυμεί να προσθέσει άλλη μια νίκη στη συλλογή της σε μια έδρα που μόνο εύκολη δεν είναι. Η γηπεδούχος Μεσσούνη μπορεί να απαριθμεί μέχρι στιγμής μόλις έναν βαθμό, τον οποίο ωστόσο κατέκτησε εντός έδρας και μάλιστα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Επιπλέον προέρχεται από μια ήττα που λίγοι περίμεναν, εξ ου και το σημερινό ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ορφέας Ξυλαγανής θα αγωνιστούν τελικά στο νέο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, όπως σας ενημέρωσε πριν από λίγο και το SportsAddict. Η έδρα του ΠΑΟΚ έλαβε την απαραίτητη άδεια χθες το μεσημέρι και τελικά το ματς δεν αναβλήθηκε, όπως αρχικά φαινόταν. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κατακτήσει βαθμό μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το γεγονός πως σήμερα αγωνίζεται στην έδρα της, αποτελεί έναν καλό οιωνό για να κερδίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Ορφέας είναι αήττητος μέχρι στιγμής, προέρχεται από μια δύσκολη νίκη επί της Δόξας Σώστη και επιθυμεί να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις.

Τέλος η Δόξα Σώστη υποδέχεται σε ένα μίνι τοπικό ντέρμπυ τον Κομψάτο Πολυάνθου. Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής μόλις έναν βαθμό και η νίκη στο σημερινό ματς θεωρείται επιτακτική και για τους δύο. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές παρουσίες και στα τρία παιχνίδαι πρωταθλήματος ωστόσο δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποια νίκη. Από την άλλη ο Κομψάτος, που θα έχει αρκετές απουσίες και σήμερα, μετρά την ισοπαλία με τα Παγούρια, όπως επίσης και δύο βαριές ήττες, από δύο, όμως, πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Στρύμης

ΠΑΟΚ Κομσίου-Αναγέννηση Παγουρίων

Ελπίδα Σαπών-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΑΟ Μεσσούνης-Δόξα Γρατινής

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Ορφέας Ξυλαγανής

Δόξα Σώστη-Κομψάτος Πολυάνθου

Share it