Search

Χτίσιμο από το μηδέν για τον ΑΟ Ορεστιάδας

Σε ένα καθοριστικό μονοπάτι της λαμπρής ιστορίας του βρέθηκε το καλοκαίρι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό και τις περιπέτειες της περασμένης σεζόν, τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και το γεγονός ότι τι βασικό «όπλο» του έπαψε να υπάρχει, οι άνθρωποι του ΑΟΟ έκαναν μια μεγάλη στροφή.

Η νέα διοίκηση που προέκυψε το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να χαράξει νέα φιλοσοφία, αρχίζοντας από το μηδέν το χτίσιμο της ομάδας για να φτάσει και πάλι στηριζομένη στα δικά της παιδιά (το όπλο που «λέγαμε») να κάνει τα επόμενα χρόνια το άλμα προς τα πάνω. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου. Προφανώς και σκληρή δουλειά από τα χέρια ειδικών. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Πασαλίδης. Ένας προπονητής με εμπειρία αγάπη για τον ΑΟΟ που ξέρει όσο λίγοι τα του συλλόγου και αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο του χτίσιμού του από την αρχή, έχοντας δίπλα του τον Σάκη Σκαρλατίδη.

Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά το ρόστερ του αυτό συγκροτείται αποκλειστικά από παιδιά π0υ προέρχονται από τις ακαδημίες του ΑΟΟ και η ηλικία τους παραπέμπει περισσότερο σε παιδική – εφηβική ομάδα παρά ανδρική.

Ταλέντο και δυνατότητες υπάρχουν όμως θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη στην νέα αυτή προσπάθεια. Στόχος των διοικούντων να αποφέρει καρπούς σε βάθος χρόνου για να επιστρέψει ο Όμιλος με στέρεες βάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το φετινό ρόστερ:

ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ 2001  
ΜΠΟΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ 2002  
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ 1998  
ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 1999  
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ 2002  
ΠΑΛΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 2001  
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΙΜΠΕΡΟ 2003  
ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 2004  
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ 2001  
ΛΕΥΚΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 2001  

Προπονητής

ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Share it