Search

Οι διαιτητές στα παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης στην Super League!

Δύο Κυριακάτικα παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Η Κ-20 της Ξάνθης την Κυριακή το πρωί (10:30) θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ηρακλείου (Πράσινου Λόφου) για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη έχει 13 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ οι γηπεδούχοι 3. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πέτρος Λεμπέσης με βοηθούς τους Χρηστάκο και Γιαννίκος της ΕΠΣ Πειραιά.

Την ίδια μέρα και ώρα, στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων όμως, υπάρχει αγωνιστική δράση. Η ομάδα Κ-15 του ΑΟΞ θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού για τον Β’ Όμιλο του Παιδικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το 0-2 στην Κέρκυρα και το προγραμματισμένο της ρεπό, αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγρινίου για την 5η αγωνιστική.  Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Ψωμόπουλος με βοηθούς τους Λάζαρη και Μηναδάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

Share it