Search

Ελεύθερη είσοδος για όλους τους παίκτες των σωματείων της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης για το εντός του Άρη Αβάτου με Αετό Ορφανού!

Σε μια κίνηση άνοιγμα προς τα σωματεία της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε η ομάδα του Άρη Αβάτου, που αποφάσισε να έχει ελεύθερη είσοδο για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Β’ κατηγορίας της Ένωσης, το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού στο γήπεδο της Φελώνης.

Για όλους τους υπόλοιπους θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ. Με αυτή την κίνηση αναμφίβολα η ομάδα του Αβάτου δίνει την ευκαιρία στους παίκτες της Β’ κατηγορίας που αγωνίζονται το Σάββατο να δώσουν δυναμικό παρών και να βοηθήσουν τον ξανθιώτικο σύλλογο που εκπροσωπεί το Νομό στην Γ’ Εθνική.

H σχετική ενημέρωση αναφέρει:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/10/17 ΚΑΙ ΩΡΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΕΛΩΝΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ .
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ .

Share it