Search

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της Δόξας Σταυρούπολης που στηρίζει τον αγώνα του συλλόγου «Η ΛΑΜΨΗ»!

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχωρά η ομάδα της Δόξας Σταυρούπολης που όπως γνωστοποίησε αποφάσισε τα έσοδα απο το παιχνίδι της ομάδας το Σάββατο με την ΑΕΚ Κυψέλης να πάνε για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ».

Ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος της Δόξας Σταυρούπολης που μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές δράσεις και εκτός αθλητισμού, προχωρά για ακόμη μια χρονιά στην ιδιαίτερα αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η ΛΑΜΨΗ».

Όπως αποφασίστηκε τα έσοδα που θα υπάρχουν απο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Κυψέλης το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:30 στο γήπεδο της Σταυρούπολης θα διατεθούν για την ενίσχυση του αντικαρκινικού συλλόγου. Μάλιστα κατά την είσοδο τους οι δύο ομάδες θα συνοδεύονται απο παιδιά της Ακαδημίας της Δόξας που θα φορούν μπλουζάκια με το σήμα της «Λάμψης», πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων και  στήριξης φυσικά που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως οι σύλλογοι πέρα απο αθλητικοί μπορούν και πρέπει να έχουν έντονη παρουσία και εκτός γηπέδων.

Share it