Search

«Χτύπησε» Μαμρικισβίλι ο Ιπποκράτης Αλεξ/πολης!

Τον Αλέξανδρο Μαμρικισβίλι από την ΑΕ Διδυμοτείχου απέκτησε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης δυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την μεσαία του γραμμή.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μαμρικισβίλι από την ομάδα του Διδυμοτείχου! Προστίθεται έτσι στο ρόστερ της ομάδας ένας ακόμη ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ακέραιος χαρακτήρας, με ήθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα μας να αποκτήσει και άλλους παρόμοιους ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα του Διδυμοτείχου για την παραχώρηση και εύχεται καλή επιτυχία ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Α.Ο. Ιπποκράτης θα είναι δίπλα σε τέτοιους συλλόγους που προάγουν το ποδόσφαιρο στο Νομό μας.

Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

Share it