Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Πέντε νίκες γηπεδούχου, μία φιλοξενούμενου και συνολικά 19 γκολ σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η Δόξα Γρατινής φιγουράρει πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπυ επί της Ελπίδας Σαπών και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επέστρεψε στα τρίποντα. Ο Ορφέας Ξυλαγανής παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων ανέβηκε στην πρώτη εξάδα, ενώ την πρώτη της νίκη πέτυχε και η Αναγέννηση Παγουρίων.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict.

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-4

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, επιικρατώντας πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το τελικό σκορ επί του Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη αν και σαφώς πιο ποιοτική από τον Ορφέα δυσκολεύτηκε αρκετά και τελικά καθάρισε την υπόθεση νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο Νάνος, ενώ ο ίδιος παίκτης, που στα δύο ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής έχει κάνει την διαφορά, σημείωσε στο 80′ και το 0-2. Ο Ρούντος στο 88′ έκανε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 έγραψε δύο λεπτά αργότερα ο Χατζητουλούσης. Όσο για την ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου, πραγματοποίησε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, αλλά όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ελπίδα Σαπών, έφυγε με άδεια χέρια. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας τις γραμμές τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το Κόσμιο να βρει το  δεύτερο γκολ και έπειτα να καθαρίσει το ματς.

Μέγας Αλέξανδρος ΙάσμουΕλπίδα Σαπών 2-0

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ελπίδας Σαπών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος έχοντα μάλιστα και ένα δοκάρι με τον Αμέτ Ερκάν. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι γαλανόλευκοι παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο σαφώς πιο βελτιωμένο και με τα τέρματα του Βιόπουλου στο 51′ και του Παπαρούνα στο 75′ έφτασαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Η Ελπίδα είχε και αυτή τις ευκαιρίες της στο παιχνίδι, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Αμέτ Ερκάν, όσο ακόμα το σκορ ήταν στο 1-0.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΟ Μεσσούνης 2-1

Την πρώτη της σπουδαία νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η νεοφώτιστη Αναγέννηση Παγουρίων. Η ομάδα του κυρίου Μεχμέτ Μεχμέτ, όντας τρομακτικά ατάραχη, παρ’όλα τα όποια κενά είχε στο ρόστερ της και στον σχεδιασμό της, αφού δήλωσε την τελευταία στιγμή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, κοίταζε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τελικά μετά από αρκετή δουλειά κατάφερε να κερδίσει τυς πρώτους της βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλο ματς από ομάδα που θεωρείται της ίδιας δυναμικότητας και παραμ΄νει μόλις με έναν βαθμό στην 9η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε στο 67′ ο Σαρακατσάνης ενώ στο 88′ ο Μουρατίδης έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Μεσσούνη ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Πετρίδη στο 90′, αφού στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να γλυτώσει την ήττα.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-0

Την πρώτη του νίκη στη νέα σεζόν όσον αφορά το πρωτάθλημα, πέτυχε και ο Σπάρτακος. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι με τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και κατάφερε να πάει προηγύμενη στην ανάπαυλα με 2-0, χάρη στα τέρματα του Παρασκευόπουλου στο 25′ και του Βασιλακάκη στο 35′. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξν πραγματικά με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν άλλο ένα τέρμα στο 60′ και πάλι με τον Βασιλακάκη για το 3-0. Να σημειώσουμε πως στο σύνολο του Σάββα Ισαακίδη, ίσως επικρατεί και μια “παγωμάρα”, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του Αθανασιάδη, ο οποίος θα απουσιάσει για πολλούς μήνες, λόγω νέας ολικής ρηξής στους χιαστούς.

Δόξα Γρατινής-Κομψάτος Πολυάνθου 6-0

Δεν κατάβαίνει τίποτα η Δόξα Γρατινής! Η ομάδα του Τάσου Μπόζη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κορυφή, όπου πλέον βρίσκεται μόνη της, εξακολουθώντα να έχει μηδέν παθητικό! Οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα έναντι του Κομψάτου Πολυάνθου, ο οποίος είναι η αλήεθαι πως είχε αρκετά δύσκολη αρχή στην Α’ κατηγορία. Σεφκέτ Σελήμ και Κυριακόπουλος σημείωσαν τα πρώτα δύο τέρματα του παιχνιδιού αλλά και του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47′ ο Πασχάλης έκανε το 3-0, ενώ λίγο αργότερα από αυτογκόλ του Αμαξόπουλου έγινε το 4-0. Τον χορό των τερμάτων έκλεισε ο Μπόζης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 67′ και το 70′ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Σώστη 1-0

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Ξυλαγανή, ο Ορφέας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς επικράτησε με 1-0 τη Δόξας Σώστη. Η ομάδα του κυρίου Τσορμπατζόγλου πέτυχε μόλις στο 9′ το μοναδικό τέρμα τη αναμέτρησης μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χασάν  Οσμάν, αποκτώντα το προβάδισμα που κέρδιε μέχρι το τέλος του ματς. Η Δόξα Σώστη έκανε από την πευρά της ό,τι μπορούσε προκειμένου να φτάσει έστω στην ισοφάριση, όμως η μία χαμένη ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη, με αποτέλεσμα να επέλθει η ήττα.

Share it