Search

Ντεμπούτο με νίκη για τον Ζόραν Στόινοβιτς στον πάγκο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου!

Με 3-2 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Ζόραν Στόινοβιτς στον πρώτο του αγώνα, έστω και φιλικό, στον πάγκο της Δόξας, είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Από την άλλη και ο κόουτς του Μέγα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δοκιμάζοντάς τους απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου.

Ο Μέγας που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σε αυτό το ματς, αφήνοντας ικανοποιημένο τον παίκτη-προπονητή του, Πέτρο Βιόπουλο, προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με 2-0, χάρη στα γκολ του Μυλωνά, στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Μέγα και του Κλη. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων προήλθαν από στημένες φάσεις, εκεί δηλαδή που είναι το μεγάλο μείον της Δόξας μέχρι στιγμής.

Το Σιδηροχώρι ωστόσο αντέδρασε στη συνέχεια, προβάλλοντας το καλό του πρόσωπο και κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου, αφού μείωσε με το τέρμα του Κόσιη και στην συνέχεια ισοφάρισε με τον Ανυφαντάκη. Το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, σημείωσε ο Χατζήπαπα.

Photo Credits: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it