Search

Με “χρυσό” σκόρερ τον Θυμιάνη η νικηφόρα πρεμιέρα των Παίδων της Ελλάδας κόντρα στους Νορβηγούς στα Προκριματικά του Euro!

Ιδανικά ξεκίνησαν της υποχρεώσεις τους στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος οι Παίδες της Εθνικής Ελλάδας, που με σκόρερ τον Κώστα Θυμιάνη της Κ17 της Ξάνθης κέρδισαν με 1-0 την Νορβηγία στην πρεμιέρα των προκριματικών του 5ου ομίλου που γίνονται στην Σερβία. Στον πάγκο έμεινε ο έτερος αμυντικός της Ξάνθης Γιάννης Λεωντσάκος.

Στο 28′ μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Βρακά ο αμυντικός της Ξάνθης Κωνσταντίνος Θυμιάνης άνοιξε το σκορ, με το γκολ του να αποδεικνύεται “χρυσό” μια και πέρα απο τη νίκη επί των Νορβηγών είναι πολύ πιθανό να είναι και γκολ πρόκρισης μια και στην Elite Round προκρίνονται οι δύο πρώτοι απο κάθε όμιλο, και το επόμενο ματς της Εθνικής μας είναι κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ(21/10) οπού με νέα νίκη θα “κλειδώσουν” εκτός απροόπτου την πρόκριση.

ΕΛΛΑΔΑ(Βασίλης Γεωργόπουλος): Μανδάς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Λιάβας(22′ Μαυρουδής), Σερπέζης(65′ Φέκκας), Τζίμας, Γεωργαντής(47′ Τζαβίδας), Βρακάς, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Ταλιχμανίδης, Γώγος, Λεωντσάκος, Βαγιαννίδης, Μποσκουίδης, Πουρναράς

Share it