Search

Τέλος στο «σίριαλ» Μπαρμπαγιάννη, στον Ιπποκράτη και επίσημα ο παίκτης!

Εδώ και αρκετό καιρό ο Χρήστος Μπαρμπαγιάννης προπονούνταν κανονικά και συμμετείχε σε φιλικούς αγώνες με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης αλλά δεν μπορούσε να παίξει σε επίσημα ματς καθώς το δελτίο του ήταν ακόμα στον Ατρόμητο Άβαντα.

Από σήμερα λοιπόν ο Μπαρμπαγιάννης ανήκει και επίσημα στο ρόστερ των «γιατρών» καθώς η διοίκηση του Άβαντα συναίνεσε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του Ιπποκράτη τονίζουν επί του θέματος:

«Το ζήτημα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή Μπαρμπαγιάννη Χρήστου από τον Ατρόμητο Άβαντα στην ομάδα του Ιπποκράτη είχε αίσιο τέλος. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής από σήμερα ανήκει στο ρόστερ του Ιπποκράτη. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διοίκηση του Ατρόμητου Άβαντα που συναίνεσε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και επιφυλασσόμεθα να πράξουμε αντίστοιχα το ίδιο μελλοντικά και εμείς ως διοίκηση με την σειρά μας. Εάν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου υπήρξαν διενέξεις – εντάσεις ή διαφορετικές απόψεις, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που ξεπεράστηκαν και για το αν παρατηρήθηκαν τυχόν λάθη από την δική μας τουλάχιστον πλευρά απευθύνουμε ειλικρινή συγγνώμη στην διοίκηση του Άβαντα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Share it