Search

Photos: Η ξεχωριστή οπαδός του Πέτρου Μάνταλου και η τρίτη διαδοχική του βράβευση στην Ξάνθη!

Ούτε μια ούτε δύο αλλά για τρίτη διαδοχική χρονιά ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, τιμήθηκε απο την ομάδα απο την οποία αναδείχτηκε, με το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ξάνθης Γιώργου Μπερμπέρογλου να τιμά τον Κομοτηναίο διεθνή χαφ της “Ένωσης”. Είχαν προηγηθεί προ τριετίας στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League βράβευση απο την ΠΑΕ, και πέρσι απο τους φιλάθλους της ομάδας.

Όμως αυτό που σίγουρα κέντρισε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ξάνθης με την ΑΕΚ δεν ήταν τόσο η βράβευση αυτή καθ’αυτή αλλά η μικρή Μαρία Μάνταλου, που πάτησε γήπεδο και κέντρισε το ενδιαφέρον κόσμου και φωτογράφων.

Η γλυκύτατη ανιψιά του Πέτρου Μάνταλου της ΑΕΚ περίμενε καρτερικά στην φυσούνα την είσοδο των δύο ομάδων, με τον Κομοτηναίο μόλις την είδε να τις δίνει μια ζεστή αγκαλιά.

Η αγάπη του Μάνταλου για την μικρή του ανιψιά είναι γνωστή, άλλωστε μην ξεχνάμε πως δεν πέρασε πολύς καιρός απο την αφιέρωση που της έκανε, ενώ σε κάθε αγώνα ο Μάνταλος φοράει τις τυχερές του επικαλαμίδες που έχουν ζωγραφισμένες πάνω την μικρή Μαρία.

Share it