Search

Ο…ακριβός βαθμός της Ξάνθης κόντρα στην ΑΕΚ και τα προβλημάτα ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης!

Με πολλά προβλήματα «πλήρωσε» η Ξάνθη την… ηρωική ισοπαλία που πήρε στην αναμέτρηση με την  ΑΕΚ, καθώς δεν είναι μόνο οι δύο κόκκινες αλλά ακι ο τραυματισμός του Ρότσε αλλά και η μεγάλη καταπόνηση των παικτών της ομάδας.

«Ήταν πολύ ακριβός ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραμε σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ!», απάντησε σε ερώτηση  του Sportsaddict ο Μίλαν Ράσταβατς αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα της Ξάνθης στα Πηγάδια κι αν ρίξει κανείς μια ματιά στα προβλήματα με τα οποία έφυγε η ομάδα της Θράκης από αυτό το παιχνίδι, προφανώς θα δώσει δίκιο στον Σέρβο τεχνικό.

Κατ’ αρχάς, δύο παίκτες, οι οποίοι, μάλιστα, αγωνίζονται στην ίδια θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, ο Κώστας Φλίσκας και ο Στράτος Σβάρνας, δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα, καθώς έφυγαν από αυτόν με κόκκινη κάρτα.  Αυτό σημαίνει ότι αυτοί χάνουν δεδομένα το επόμενο ματς, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας (22/10), και ο Ράσταβατς πρέπει να κάνει… αλχημείες για να καλύψει το κενό. Ουσιαστικά αναζητείται ο παρτενέρ του Λισγάρα στο κέντρο της άμυνας, με τις λύσεις του Σέρβου να είναι αυτή του Οκάν Χατζητερζόγλου αλλά και αυτή του Κασάδο, που μετά την αποβολή Σβάρνα αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας.

Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Κασά Καμαρά, η κατάσταση του οποίου θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη. Αν κι αυτός δεν είναι διαθέσιμος, τότε οι λύσεις στους στόπερ μειώνονται επικίνδυνα.

Ξέχωρα από τα παραπάνω πρόβλημα προέκυψε και με τον Γκόραν Ρότσε που έφυγε από το παιχνίδι με χτύπημα στα πλευρά και πρέπει να περάσει εντός των ημερών από ιατρική εξέταση, για να φανεί πόσος χρόνος χρειάζεται για να είναι απολύτως έτοιμος.

Επιπλέον, τέσσερις παίκτες τελείωσαν το ματς με κίτρινη κάρτα, οι Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο και Σιλά, με τους δύο πρώτους να φτάνουν στις τρεις συνολικά και τους άλλους δύο στις δύο.

Share it