Search

Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα απο την Ροδόπη ’87 με Καρακουλάκη και Μπασούρη!

Στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών προχώρησε η ομάδα της Ροδόπης ’87 λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με την ομάδα της Κομοτηνής να ανακοινώνει την απόκτηση της Στεφανία Καρακουλάκη(φωτο) απο την ομάδα της Καβάλας ’86, αλλά ακι της Μαρίας Μπασούρη απο την ομάδα του Φιλυριακού Φλώρινας

Μάλιστα αμφότερες αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στις Βασίλισσες Θράκης στην Ξάνθη, στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου της Ροδόπης ’87 αναφέρουν:

H Μαρία Μπασούρη στη Ροδόπη 87
Η παίκτρια με παραστάσεις από την Α’ Εθνική με την ομάδα του Φιλυριακού Φλώρινας, έμεινε ελεύθερη – λόγω μη συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ – επανεγγράφεται στην ομάδα της Κομοτηνής και ήδη από την περσινή περίοδο κάνει προπονήσεις με την Ροδόπη 87.
Καλωσορίζουμε την Μαρία και επισήμως στην ομάδα της Ροδόπης αφού ήδη βρίσκεται κοντά μας από πέρσι…

Φωτογραφία του χρήστη rodopi '87.

H Καρακουλάκη στη Ροδόπη 87
Η Στεφανία Καρακουλάκη από την ιστορική ομάδα της Καβάλας ‘86 που από την περσινή περίοδο έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Ροδόπης εντάσσεται πλέον και επισήμως στο δυναμικό του συλλόγου. Ευχαριστούμε τη νέα διοίκηση της ομάδας της Καβάλας 86 που μας παραχώρησε την παίκτρια που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.
Μάλιστα η Στέφη συνεργάζεται και με τις ακαδημίες του Σπάρτακου στα τζούνιορς από την φετινή περίοδο.
Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα παίκτρια στην οικογένεια της Ροδόπης 87 και ευχόμαστε προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες…

Share it