Search

Με αγιασμό ξεκίνησε η σαιζόν για την Ακαδημία Στίβου του Π.Α.Σ. Πρωταθλητών Κομοτηνής!(+pics)

Αγιασμό για τη νέα προπονητική χρονιά πραγματοποίησε η Ακαδημία Στίβου  «Π.Α.Σ. Πρωταθλητών Κομοτηνής» την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής, παρουσία των αθλητών – μελών του, γονέων αλλά και φίλων της ομάδας.

Ο αγιασμός αποτέλεσε την έναρξη της εκδήλωσης, του οποίου ακολούθησε η παρουσίαση του αγωνιστικού και προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας για το 2018.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε η κ. Φωτεινή Θάνου, γενική γραμματέας της Ακαδημίας, η οποία μεταξύ άλλων παρουσίασε τους καλεσμένους ομιλητές, την ιατρό κ. Βούλα Ελευθεριάδου, που αποτελεί και γιατρό της ακαδημίας, τον κ.Κώστα Νικολαΐδη, εργοφυσιολόγο και σύμβουλο της ακαδημίας καθώς και τον προπονητή του ΠΑΣ Πρωταθλητών κ. Χρήστο Τσιπουρίδη. Η ίδια τόνισε πως ο «ΠΑΣ Πρωταθλητών κάνει αυτό που πρεσβεύει το όνομά του» για να απευθύνει έπειτα ευρύ κάλεσμα προς τους γονείς των αθλητών να συμμετάσχουν στο Δ.Σ. της Ακαδημίας, ενισχύοντας την με νέες ιδέες αλλά και δυναμικό που θα βοηθήσουν στην εξέλιξή του.

Ο «Π.Α.Σ. Πρωταθλητών» άλλωστε ολοκλήρωσε τον δεύτερο χρόνια λειτουργίας του, έχοντας ήδη κατακτήσει την 91η θέση στην πανελλαδική κατάταξη όπως τόνισε ο κ. Τσιπουρίδης, ο οποίος εκ μέρους της Ακαδημίας, ευχαρίστησε τους αθλητές, το Δ.Σ. αλλά κυρίως τους γονείς, που, όπως υπογράμμισε, «μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και πολλαπλές ευθύνες για την υγεία και την εξέλιξή τους».

Οι κ.κ. Βούλα Ελευθεριάδου και Κώστας Νικολαΐδης μίλησαν για τα οφέλη του αθλητισμού, του στίβου ειδικότερα αλλά και την σωστή διατροφή που αποτελεί βασική υποχρέωση για τους επαγγελματίες αλλά και φερέλπιδες αθλητές, ευχόμενοι καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες για τα μέλη της Ακαδημίας.

Share it