Search

Δύο στα δύο το Σοφικό με τρίποντο μέσα στον Πέπλο

Μετά την εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας με 3-2 επί του Ακρίτα Δαδιάς, ο Ορφέας Σοφικού επικράτησε και στην έδρα του Πέπλου αυτή τη φορά με 1-0.

Μετά από ένα πρώτο αναγνωριστικό εικοσάλεπτο από τις δύο ομάδες, ο Ορφέας στην πρώτη του κλασική ευκαιρία θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Δροσίδη να σκοράρει με διαγώνιο πλασέ στο 24′. Λίγο νωρίτερα ο Πέπλος είχε ζητήσει πέναλτι σε φάση που πρωταγωνιστής ήταν ο Δεμιράκος, αλλά ο διαιτητής Σιβούδης έδειξε «παίζετε». Στο 35′ ο Τσαμπάζης θα κάνει εκπληκτική απόκρουση στο «Γ» της εστίας του έπειτα από σουτ του Νένογλου ενώ λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσατσαρώνη. Στο 40′ ο Πέπλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του για ισοφάριση, όταν ο Τσοτανίδης σούταρε, ο Καραϊσαλίδης απέκρουσε και ο Δεμιράκος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχοντας την κατοχή της μπάλας ανά διαστήματα θα πιέσουν προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, με την αμυντική τετράδα της ομάδας του Ορφέα να αντιδρά σωστά σε κάθε περίπτωση με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμένει ως το τέλος της συνάντησης.

Συνθέσεις: 

ΑΣ Πέπλου (Γεωργουσούδης): Τσαμπάζης, Σωτηρίου Χ., Ναβροζίδης (80′ Τσιπλάκης), Πολύζος Η., Μελέτης (60′ Καμέας), Νικολόπουλος, Παπατζελάκης,Τσοτανίδης, Δεμιράκος, Σαλαμπάσης (73′ Βαφειάδης), Δαλακάκης.

Ορφέας Σοφικού (Χατζηανδρέου): Καραϊσαλίδης (46΄Μπρούτσος), Γρηγοριάδης (7΄ Καρασμανάκης), Φούκης, Γιόντης, Τσοκαλίδης, Μπάτζιος, Νένογλου Κ., Δοϊτσίδης, Τσατσαρώνης (80΄Βαρσαμίδης), Τσόγκας (49΄Βαϊτσης), Δροσίδης.

Διαιτητής: Σιβούδης – Βοηθοί: Κωνσταντάκης, Παλαιοπάνης

Photo Credits: tvthrakiotis.gr

Share it