Search

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στα Πηγάδια

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ, παρά την ισοπαλία στα Πηγάδια, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ δηλώνοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς. Στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε επίσης πως οι παίκτες της Ξάνθης δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά:

«Η τύχη δεν μας βοήθησε σήμερα. Σε αντίθεση με την Ξάνθη και τον τερματοφύλακα της. Ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και η Ξάνθη μπορούσε να πάρει την νίκη με το υπέροχο γκολ του Μπρίτο.

Ήμασταν πολύ ανώτεροι και με 11, και με 10 και με 9 παίκτες του αντιπάλου. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πάνω από 20 ευκαιρίες. Μακάρι να κάνουμε σε κάθε ματς τόσες ευκαιρίες, αν το κάνουμε θα κερδίζουμε. Με την Μίλαν το παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό. Η Μίλαν θα κάνει πολλές επιθέσεις σε σχέση με την Ξάνθη.

Η Ξάνθη επέλεξε να κάνει το παιχνίδι της σήμερα. Υπολογίσαμε στις καθυστερήσεις, χάθηκαν 4 λεπτά, η Ξάνθη έκανε καθυστερήσεις. Έκανε άμυνα, αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Θα μπορούσε να κερδίσει και τελικά πήρε 1 βαθμό. Όποιος έχει δει καλά το παιχνίδι θα διαπιστώσει την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να λέω τι θα μπορούσε να γίνει για κάθε παιχνίδι. Μπορώ να λέω όμως ότι πρέπει να δουλεύουμε. Μακάρι τα παιχνίδια που δεν θα κερδίζω στην καριέρα μου, να είναι σαν τα σημερινό» 

Share it