Search

Τα έφερε όλα «τούμπα» και νίκησε την Καρπερή η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Σπουδαία νίκη με ολική ανατροπή πέτυχε κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Έβρου δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και κατάφεραν να μετατρέψουν το 1-0 κατά τους σε 2-1 υπέρ τους.

Ο Γκόγκας ήταν αυτός που αιφνιδίασε την ΑΕΔ και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τον Μέγα Αλέξανδρο.  Στο 37′ και πάλι ο Γκόγκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά άστοχησε και έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το οποίο δεν πρόσφερε θέαμα.

Με το «καλημέρα» στο β’ μέρος η ομάδα του Χρίστο Τελκίνσκι κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ, ο Αβογιάν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηδάκη για το 1-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο σκόρερ της ΑΕΔ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ της Καρπερής. Στο 67′ οι Θρακιώτες θα κερδίσουν πέναλτι αλλά ο Γιαννόπουλος δεν θα σκοράρει από την άσπρη βούλα! Στο 73′ ο Εμρέ θα βρει δίχτυα αλλά το τέρμα του θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Τελικά, στο 78′ ο Εμρέ θα κερδίσει πέναλτι, ο Σουλεϊμάνογλου θα το εκτελέσει και θα κάνει το 2-1 για το Διδυμότειχο.

Έτσι η ΑΕΔ παρέμεινε αήττητη φτάνοντας τους 7 βαθμούς με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ντεμπούτο έκανε ο Δημήτρης Αλεξακίδης που προωθήθηκε φέτος από τις ακαδημίες.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου: Συριτούδης Κ., Πατιαλιάκας, Παντελίδης, Χρίστεφ, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Σουλεϊμάν, Αβογιάν, Γιαννόπουλος, Ιντζές.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπούδης, Ζαφειρόπουλος, Μαμρικισβίλι, Αλεξακίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Ζάντσιος, Αγγελίδης, Νικολίτσας, Μπίντσης, Κούτλας, Γκόγκας, Μπάρδας, Τουνουσίδης.

 

Share it