Search

Πρώτη ήττα για τον Ορφέα Ξάνθης απο τον πιο ουσιαστικό Νέστο Χρυσούπολης(+pics)

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης που γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-3 απο τον Νέστο Χρυσούπολης του Κομοτηναίου τεχνικού Γιάννη Ισπυρλίδη.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στο πρώτο μέρος με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, μόλις στο 2′ η ομάδα του Ορφέα είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως η πολύ ωραία συνεργασία Καραγκιόζη και Λαζαρίδη δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τους Ξανθιώτες με το σουτ του δεύτερου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.

Στο 11′ ο Νέστος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα όταν μετά απο κόντρες η μπάλα έφτασε στα πόδια του πρώην αρχηγού του Πανθρακικού Αντώνη Λαδάκη που με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Ορφέα ήταν άμεση με τον Γιάννη Καραγκιόζη μετά απο ωραία συνεργασία με υπέροχο τελείωμα να φέρνει το ματς στα ίσια.

Στο 25′ η ομάδα του Νέστου άγγιξε το γκολ όμως ο Ρούφος σταμάτησε τον Μπαντάνη που έκανε τρομερή κούρσα όμως το τελείωμα του δεν ήταν ικανό να νικήσει τον κίπερ του Ορφέα, ότι δεν κατάφεραν εκεί το πέτυχαν στο 34′ οι φιλοξενούμενοι με τον Κρόλ να εκμεταλλεύεται το “βόλεϊ”που έπαιξαν οι συμπαίκτες του στην περιοχή του Ορφέα και με νέα δική του κεφαλιά ο Πολωνός φορ έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης με την είσοδο των Μουμίνογλου και Πασχαλάκη έγινε πιο πιεστική προσπάθησε με αρκετές προσπάθειες να βρει την ισοφάριση όμως είτε η καλοστημένη άμυνα του Νέστου είτε ο εξαιρετικά σταθερός Αθανασίου σταματούσαν  της προσπάθειες τους. Μάλιστα στο 67′ οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” το ματς με τον Έντουαρντ να εκμεταλλεύεται αναμπουμπούλα  στην περιοχή του Ορφέα και με σουτ να γράφει το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς παρά τις φάσεις που χάθηκαν στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι.

Αυτή ήταν η πρώτη  ήττα για τον Ορφέα μετά απο τρεις αγωνιστικές με τους ξανθιώτες να μένουν στους 4 βαθμούς, αντέδρασε εξαιρετικά ο Νέστος στην ήττα της πρεμιέρας στο Διδυμότειχο και με δύο συνεχόμενες νίκες έφτασε τους έξι βαθμούς που τον φέρνουν στην δεύτερη θέση  της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιμίδης της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους επίσης Εβρίτες Διαμαντή και Τερζόπουλο.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:  Ρούφος, Καρκατζάνης(68′ Καραγκιόζης Β.), Κατρανίτσας, Μακράκης, Χαλήλ Ιμπράμ(55′ Πασχαλάκης), Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης(63′ Τορομανίδης), Χιντ Ιμέρ(46′ Μουμίνογλου), Καραγκιόζης Γ., Μαλαδένης, Λαζαρίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Παυλακάκης, Έντουαρντ, Μπατάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκονας, Κρολ(90′ Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος(65′ Μαϊντάνος), Κοβάσης(90+ Φαμπιόλ)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης 

Share it