Search

Οριστικά εκτός πρωταθλήματος ΕΠΣ Ξάνθης ο Παύλος Μελάς Κουτσού!

Μαύρη μέρα στην ιστορία του Παύλου Μελά Κουτσού που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και έτσι αποβλήθηκε απο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Κουτσού όπως ορίζει ο ΚΑΠ συμπλήρωσε τα τρία παιχνίδια που του δίνει την δυνατότητα ο Πειθαρχικός Κώδικας για να επανέλθει στο πρωτάθλημα, και αφού πέρασε αυτό το περιθώριο και η ομάδα του Κουτσού δεν κατέβηκε σε κανένα απο αυτά τα τρία τότε αυτομάτως αποβάλλεται απο το πρωτάθλημα.

Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και πρώην παικτών της ομάδας δεν κατέστη δυνατό να μαζευτούν παίκτες για την ομάδα, και έτσι μετά απο πολύ σκέψη αποφασίστηκε η ομάδα του Κουτσού να μην κατέβει στο πρωτάθλημα και να αποχωρήσει απο αυτό. Αυτόματα η ομάδα του Κουτσού υποβιβάζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης και ευχή όλων να βρεθεί ο τρόπος και τη νέα χρονιά ο ιστορικός Παύλος Μελάς να επιστρέψει στο πρωτάθλημα.

Δείτε το ματς που δεν κατεβαίνει ο Παύλος Μελάς αλλά και την ζωντανή εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ΕΔΩ.

Share it