Search

Με στόχο την παραμονή για ακόμη μια χρονιά ξεκινά το ταξίδι της Ασπίδας Ξάνθης στην Α2 Γυναικών! Το ρόστερ της ομάδας

Απο την Λάρισα ξεκινά το φετινό ταξίδι της Ασπίδας Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, με την ομάδα του Νεδίμ Καρά Αχμέτ να στοχεύει με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών κοριτσιών προερχόμενα απο τα τμήματα Υποδομής να διατηρηθούν για ακόμη μια χρονιά στις Εθνικές κατηγορίας.

Για αυτό το λόγο άλλωστε την φετινή χρονιά υπήρχε και δυναμική παρουσία στο μεταγραφικό παζάρι για την ομάδα της Ξάνθης, με την Δέσποινα Βασιλειάδου να επανέρχεται στον σύλλογο απ’ όπου ξεκίνησε με την ξανθιώτισσα να αγωνίζεται μέχρι πρότινος στον Αίαντα Κομοτηνής. Απο την ομάδα του Αίαντα Κομοτηνής προέρχεται και η Φωτεινή Σιγιώργη που κατάγεται απο την Αθήνα αλλά σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Φοιτήτριες στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είναι και τα έτερα δύο αποκτήματα της ομάδας με την Κομοτηναία Χριστίνα Τσακίρη να παίρνει μεταγραφή απο τον ΓΑΣ Κομοτηή στην Ξάνθη, ενώ η Κρητικιά Νικολέτα Βαρελτζή αποκτήθηκε απο την ομάδα της Ηλιούπολης που αγωνιζόταν πέρσι ενώ προέρχεται απο την ομάδα του Ηρόδοτου.

Πέρα απο το έμψυχο υλικό ενίσχυση είχαμε και στο τεχνικό τιμ της ομάδας με την αρχηγό για πολλά χρόνια του συλλόγου, Λένα Αντώνογλου να επιστρέφει στης Ασπίδα αυτή την φορά ως βοηθός του Νεδίμ Καρά Αχμέτ.

Ρόστερ με αρκετή εμπειρία, έχοντας αθλήτριες όπως οι Παπαευαγγέλου, Καρακώστα, Καραλή, οι αδερφές Καραλίδη, Σουλιώτη και Σακουλάκη αλλά και οι νεαρές ωστόσο έμπειρες απο την  περσινή τους παρουσία Μυρτώ Γκίρκιζα, Ειρήνη Χαλκίδου, Κωνσταντίνα Κουτρουβέλη, Μαρία Μαμαλίγκατζη και Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά, με τις τρεις τελευταίες μάλιστα να είναι και μαθήτριες.

Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν ενόψει της πρεμιέρας και θα επηρεάσουν και κατά την διάρκεια της σαιζόν καθώς εκτός είναι η εγκυμονούσα Σταυρούλα Καραλίδου, με την αρχηγό της Ασπίδας να επανέρχεται μετά την εγκυμοσύνη πιθανότατα στο 2018 πλέον, ενώ η άτυχη Μαμαλίγκατζη επανήλθε απο τραυματισμό και είχε νέο και έτσι αναμένεται να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς απο το Νοέμβριο.

Το ρόστερ:

Βάσω Παπαευαγγέλου

Ευγενία Καρακώστα

Δήμητρα Καραλή

Βίκη Καραλίδη

Σταυρούλα Καραλίδου

Στέλλα Σουλιώτη

Δέσποινα Βασιλειάδου

Χριστίνα Τσακίρη

Μυρτώ Γκιρκίζα

Φωτεινή Σιγιώργη

Γωγώ Σακουλάκη

Νικολέτα Βαρελτζή

Ειρήνη Χαλκίδου

Κωνσταντίνα Κουτρουβέλη

Ντιλάρα Μεχμέτ Ουστά

Μαρία Μαμαλίγκατζη

 

Share it