Search

Με 19αδα στην Κομοτηνή για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ο Άρης Αβάτου!

Αποφασισμένος να ξεπεράσει το σοκ της περασμένης αγωνιστικής, και την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα απο την Ελπίδα Σκουτάρεως, η ομάδα του Άρη Αβάτου ταξιδεύει την Κυριακή(16:00 LIVE Sportsaddict) στην Κομοτηνή οπού θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Δόξα Προσκυνητών.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης γνωρίζει την δυσκολία της αναμέτρησης, με την Δόξα στις δύο πρώτες αγωνιστικές να έχει μια ήττα απο τον Ορφέα έχοντας όμως πολύ καλή απόδοση και μια μεγάλη νίκη με ανατροπή στον Ξηροπόταμο, ωστόσο άπαντες στον Άρη Αβάτου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρώτη νίκη της φετινής χρονιάς που θα επαναφέρει την καλή ψυχολογία στον σύλλογο.

Για το παιχνίδι στην Κομοτηνή ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βαφειάδη ωστόσο θα έχει στην διάθεση του τον φαντάρο Μιχάλη Ταχτσίδη που θα λάβει μέρος κανονικά στην αποστολή.

Την 19αδα του Άρη Αβάτου απαρτίζουν οι: Αμουτζάκης, Εμίνογλου, Ψεμματάς, Μπουνταγκίδης, Κούτρας, Καλαϊτζίδης, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Κουτίνης, Τουργαίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Κελεσιάδης, Χαριτίδης, Ταχτσίδης.

Share it