Search

Με στόχο την πρώτη νίκη της χρονιάς στο πρώτο εντός έδρας ματς της σαιζόν η Ασπίδα Ξάνθης! Το ρόστερ της ομάδας

Ανανεωμένη ριζικά θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική χρονιά η Ασπίδα Ξάνθης που προχώρησε σε 8 μεταγραφικές προσθήκες ρίχνοντας κατά πολύ και τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, ενώ προσθήκη είχαμε και στο τεχνικό τιμ του συλλόγου. Μπορεί το ξεκίνημα στην χρονιά να μην ήταν καλό με ήττα στις Σέρρες(θυμηθείτε ΕΔΩ), ωστόσο άπαντες στον σύλλογο παρουσιάζονται πανέτοιμη για το πρώτο εντός της χρονιάς κόντρα στον ΓΣ Φαρσάλων(15/10, 17:00) στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου.

Όσον αφορά το τεχνικό τιμ ο Κώστας Ιωαννίδης πέρα απο τον Γιώργο Κοτάκη θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό και τον πρώην προπονητή του Λεύκιππου, Πάνο Παπαδόπουλου, ενώ στο τιμ φυσικά διατηρείται ο γυμναστής του συλλόγου Φώτης Μιχαηλίδης. Ενώ ιδιότυπο ρόλο μετάβασης σιγά σιγά στο νέο του ρόλο θα έχει ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης. Ενώ φυσικά σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος παραμένει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Θυμηθείτε τα επτά νέα αποκτήματα της Ασπίδας με ένα κλικ ΕΔΩ. Ενώ με ένα κλικ ΕΔΩ μπορεί να θυμηθείτε το τελευταίο απόκτημα της ομάδας.

Σε σχέση με πέρσι οι “παλιοί” είναι ο αρχηγός της ομάδας Απόστολος Κουτσογιάννης και οι Δούκας Γρούδος, Φάνης Παπαδάκης, Βασίλης Τσιώγκας και Νεοκλής Μασμανίδης.

Το ρόστερ της Ασπίδας Ξάνθης αποτελούν οι:

Share it