Search

Εφτάστεροι οι Έφηβοι της Ξάνθης διέλυσαν την Λαμία και διατηρήθηκαν με άνεση στην κορυφή!

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους δεν άφησαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Φάκη, Τσιλιγγίρη και Κοτόπουλο που σημείωσαν απο δύο τέρματα και  ένα του Τενεκέ διέλυσαν με 7-1 την αντίστοιχη ομάδα Κ17 της Λαμίας.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωινό του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στα Πηγάδια στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι και με το τέλος του πρώτου μέρους είχαν καθαρίσει ήδη το παιχνίδι προηγούμενοι με 4-0, χάρις τα δύο τέρματα του Φάκη, και αυτά των Τσιλιγγίρη και Τενεκέ.

Στο δεύτερο οι παίκτες της Ξάνθης παρότι κατέβασαν ρυθμούς συνέχισαν να είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και ακόμη ένα τέρμα του Τσιλιγγίρη και δύο του Κοτόπουλου έφτασε σε μια επιβλητική και άνετη νίκη. Στο φινάλε του αγώνα το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να κάνουν το 7-1 που ήταν και το τελικό σκορ

Με την τέταρτη νίκη της μετά απο 5 ματς, έχοντας διατηρήσει και το αήττητο της, η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική στο τελευταίο ματς του πρώτου εκ των τεσσάρων γύρων του πρωταθλήματος με ακόμη μια νίκη θα χτίσει απο νωρίς της βάσεις για παρουσία σε ακόμη ένα final 4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Θανάση Καραγιάννη της ΕΠΣ Θράκης

Για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ξεκίνησαν οι: Καλαϊτζής, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Θυμιάνης, Τενεκές, Κιούπης, Γράβας, Τσιλιγγίρης, Κακουλίδης, Φάκης, Μανίσογλου. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κοτόπουλος, Δημητριάδης, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης και Γκατζόγιας,

 

Share it