Search

Photos: Τίμησαν την μνήμη του συναδέλφου τους Θ. Τσαμπασλίδη Α.Δ. Ξάνθης και Α.Ε. παραρτήματος Β. Ελλάδας

Ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και ομάδα αποτελούμενη απο βετεράνους και εν ενεργεία μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών παραρτήματος Βορείου Ελλάδας, που αγωνίστηκαν για να τιμήσουν την μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου τους Θεοδόση Τσαμπασλίδη.

Μάλιστα πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα πραγματοποιήθηκε σεμνή τελετή με βραβεύσεις, με αναμφισβήτητα την πιο συγκινητική την τιμητική πλακέτα στην σύζυγο και τον μικρό γιο του αδικοχαμένου αστυνομικού, ενώ ακολούθως ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης, Ιωάννης Καραμανλής έδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών που αποδέχθηκε την πρόσκληση των ξανθιωτών αστυνομικών και ταξίδεψαν στην πόλη της Θράκης, ενώ απο την πλευρά του ο κ. Γεώργιος Ζάχαρης τίμησε τον αρχηγό της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό, ενώ πέρα απο την τιμητική πλακέτα ο κ. Ζάχαρης τίμησε τον κ. Κουτρουλό και με τιμητική καρφίτσα κάνοντας τον επίσημο σύμβολο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.

Στα του αγώνα που διεύθυνε ο Άγγελος Κοτινούδης με βοηθούς τους Δημήτρη Ξυνό και Παναγιώτη Μπούρα της ΕΠΣ Ξάνθης, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Ξάνθης ο Γιάννης Αλεξιάδης για να ισοφαρίσει ο Παπαϊγνατίου. Με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι οπού και εκεί είχαμε ισοπαλία με 3-3! Με τις δύο ομάδες να λήγουν το ματς όντας κερδισμένες και οι δύο ενώ μετά το φινάλε ακολούθησε τραπέζι στους φιλοξενούμενους.

Για την Α.Δ. Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Κουτρουλός, Παϊσιάδης, Μενεξίδης, Αλεξιάδης, Δομπράκης. Τουμπαρίδης, Ιωαννίδης, Μουμίν, Τερζάκης, Μπακάλογλου, Θάνος, Κτίστης, Χατζηιωαννίδης, Κολγκιώνης, Σιδηρόπουλος και Μπαμπαλής.

Για την Α.Ε. παραρτήματος Βορείου Ελλάδας αγωνίστηκαν οι: Ταλιχμανίδης, Μπεζδεμιώτης, Παπαϊγνατίου, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Χατζηανδρέου, Ζουμπούλης, Σαρόγλου, Δούνας, Κουτσίδης, Τσολακίδης, Νάτσιος, Κυριαζής, Παπαθανασίου, Σαββίδης και Ευσταθίου

Share it