Search

Photos: Έγινε η παράδοση των φαρμακείων στα σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης απο τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη!

Πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Παρασκευής η παράδοση-παραλαβή των φαρμακείων που προσέφερε στα σωματεία ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης.

Στα γραφεία της Ένωσης τον κ. Ζαγναφέρη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανιδής αλλά και πλήθος εκπροσώπων των σωματείων που έδωσαν το παρών. Στην ομιλία του ο κ. Πανίδης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την προσφορά των φαρμακείων αλλά και των φορείων που θα ακολουθήσουν, τονίζοντας την σημαντικότητα αυτής της πράξης ειδικά αυτές τις εποχές.

Ενώ απο την πλευρά του ο κ. Ζαγναφέρης αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποδεχτεί με χαρά την βοήθεια που του ζητήθηκε ενώ προανήγγειλε πως το νέο χρόνο θα δοθούν στα σωματεία και φορεία, ενώ παράλληλα εξέφρασε την γνωστή αγάπη του για το ερασιτεχνικό τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει και να είναι δυνατό και υγιές.

Ακολούθως ο Πρόεδρος της Ένωσης έκανε τριπλό δώρο στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, δίνοντας του ένα λάβαρο της ΕΠΣ Ξάνθης, μια φανέλα της Εθνικής αλλά και ένα τάβλι στα χρώματα της Εθνικής. Ενώ τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης  παρέδωσε ο ίδιος σε έναν προς έναν στους εκπροσώπους των σωματείων τα πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία .

 

Share it