Search

Οι διαιτητές στα Σαββατιάτικα παιχνίδια των Κ20 και Κ17 της Ξάνθης με ΑΕΚ και Λαμία

Δύο αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League, καθώς η Κ-15 έχει το προγραμματισμένο της ρεπό.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο στις 10:45 η Κ-17 του Κώστα Μπεδρελή που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου με 10 βαθμούς υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας που έχει 4 πόντους μετά από 4 αγώνες. Τον αγώνα που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, ορίστηκε να διευθύνει ο Ιωάννης Δρακίδης (Γκιόσης – Καραγιάννης) της ΕΠΣ Θράκης.

Στις 12:30 στο ίδιο μέρος αλλά σε άλλο γήπεδο, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Νέων, θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη της περασμένης εβδομάδας με το 0-1 επί του Πλατανιά στην εξ αναβολής αναμέτρηση. Αντίπαλος για την ξανθιώτικη ομάδα, η αντίστοιχη της ΑΕΚ που έχει 7 πόντους σε ένα παιχνίδι το οποίο θα διαιτητεύσει ο Βαγγέλης Κιοτζένης (ΕΠΣ Ξάνθης) με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας) – Μανώλη Μηναδάκη (ΕΠΣ Καβάλας).

Share it