Search

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Αλεξανδρούπολη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης!

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportsaddict.gr το τελευταίο 24ωρο «κλείδωσε» οριστικά η επίσκεψή του στην πρωτεύουσας του Έβρου, εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο κ. Βασιλειάδης μάλιστα, προγραμματίζεται να είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος και να απευθύνει χαιρετισμό στην μεγάλη εκδήλωση του ΜΓΣ Εθνικού για τα 90 χρονα της ιστορίας του με την παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του συλλόγου, μια πολυσέλιδη έκδοση με πλήθος ντοκουμέντων όλων των μεγάλων στιγμών του συλλόγου.

Όπως σχεδιάζεται, o υφυπουργός αθλητισμός θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές της περιοχής, ενώ θα έχει και ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων και φορέων του τόπου σε μια εφόλης της ύλης συζήτηση ανταλλαγή απόψεων.

Γίνεται αντιληπτό ότι στην πρώτη μετά από χρόνια επίσκεψη υπουργού αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και χρίζουν ανάδειξης, ενώ είναι μια πρώτης ταξης ευκαιρία να σχηματίσει μια καλή εικόνα ο ίδιος ο κ. Βασιλειάδης για όσα πρέπει να δρομολογηθούν για την ανάδειξη του αθλητισμού του τόπο μας και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων.

Share it