Search

Ορφέας…εφτά αστέρων “καθάρισε” την πρόκριση κόντρα στην Κεσσάνη Ερασμίου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Με εμφάνιση που δεν σηκώνει αμφισβήτηση για το ποιος ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης “καθάρισε” την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά απο το πρώτο κιόλας παιχνίδι επικρατώντας με 7-0 της Κεσσάνης Ερασμιού στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το ματς όσο πιο νωρίς γίνεται για να μπορεί να πάει όσο πιο χαλαρή στο υπόλοιπο του αγώνα και ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Νέστο Χρυσούπολης στην Ξάνθη.

Κάτι που το κατάφερε και με το παραπάνω η ομάδα της Ξάνθης που βρέθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους μπροστά στο σκορ με 6-0! Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ ο Λαζαρίδης, με τον Γιάννη Μπουνταγκίδης στο 11′ να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 20′ και στο 30′ ο Χίντ Ιμέρ με δύο τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον Βασίλη Λαζαρίδη στο 39′ να σημειώνει και αυτός δεύτερο τέρμα για το 5-0. Το  6-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους σημείωσε στο 43′ ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν λογικό ο ρυθμός ήταν  χαμηλός καθώς δεν  υπήρχε ιδιαίτερο κίνητρο για τους παίκτες των δύο ομάδων, με τον Μουμίνογλου Τουγιάλ πάντως στο 70′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Χωρίς προβλήματα ο Ορφέας καθάρισε την πρόκριση με την ρεβάνς στης 25 Οκτωβρίου να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, και περισσότερο ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες. Παρά την βαριά ήττα η Κεσσάνη έδειξε κάποια καλά στοιχεία, με το έργο για την ομάδα του Χρήστου Μαραντά να ήταν εκ προοιμίου δύσκολο έχοντας δύο κατηγορίες να την χωρίζουν απο τον ισχυρό της αντίπαλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους  Χατζημωϋσιάδη και Καρπουζέλη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Καρκατζάνης(46′ Χατζηπαππάς), Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χακή, Χαλίλ Ιμπράμ(46′ Μουμίνογλου), Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης(60′ Ζιγκολάρι), Χίντ Ιμέρ(57′ Καραγκιόζης Β.) , Τορομανίδης, Λαζαρίδης, Μαλαδένης

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Βασιλειάδης Γ., Σαμπανίδης, Γιαννακούδης Ι., Βασιλειάδης Χ., Τζιρίδης, Γιαννακούδης Π., Χιλμήογλου, Κρουστάλλης, Σεραπτσής, Ελμασίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it