Search

Έβγαλε “εξάσφαιρο” κόντρα στην μαχητική Χρύσα ο Εχίνος Σπορ που βλέπει…τετράδα!(+pics)

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Εχίνος Σπορ και στο Κύπελλο, με την ομάδα του Εχίνου να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης, επικρατώντας με 6-2 του Ατρόμητου Χρύσας.

Η ομάδα της Χρύσας μπήκε πιο δυνατά στο ματς θέλοντας να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους όμως η ομάδα του Εχίνου όχι μόνο δεν αιφνιδιάστηκε αλλά στο 18′ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον…μόνιμο σκόρερ της Εγίουπ Χατζηχασάνογλου να ανοίγει το σκορ. Μάλιστα η ομάδα του Εχίνου κατάφερε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους να βρει ακόμη τρία γκολ, αρχικά με τον Γεωργιάδη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας της Χρύσας στο 25 κάνοντας το 2-0, ενώ στο 33′ ο Χότσκα έκανε το 3-0 και στο 35′ ο Τζομιάδης το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μειώνοντας στο 53′ με τον Χατζηβασιλείου, όμως στο 68′ ο Τουγκάι Χότσκα σκόραρε για δεύτερη φορά κάνοντας το 5-1. Στο 58′ ο Χατζηβασιλείου μείωσε εκ νέου όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χότσκα πετυχαίνοντας χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης η ομάδα των Εκρέμ Καμπούρ και Σερκάν Γιουρούκ,  με τον επαναληπτικό στης 25 Οκτωβρίου να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Γιώργο Πασχαλίδη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Εκ. Καμπούρ – Σ. Γιουρούκ):Ζώης(75′ λ.τρ. Μολλά Χ.), Μουαρέμογλου, Μποασή, Τζομιάδης, Αλή Τασίν(78′ Κουράκ), Καδρή, Μιχαηλίδης, Αχμετσίκ, Γεωργιάδης(90′ Τσαούς), Χότσκα, Χατζηχασάνογλου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ(Χρ. Μαλαδένης): Χουπτέρης, Φιλιππίδης, Τσαλίκης(56′ Μαντάρας), Ρόιδος, Σοφιανίδης, Μπατζακίδης, Παπαφιλίππου(46′ Τσίρκας), Πετρίτσης(46′ Σεραπτσής), Νικάκης, Χατζηβασιλείου, Σιαμίδης(46′ Μακρίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it