Search

Ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης!

Με 3 νίκες γηπεδούχου, 3 φιλοξενούμενου, 2 ισοπαλίες και συνολικά 22 τέρματα στις 8 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν, συνεχίστηκε το Κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Το μενού της Τετάρτης περιελάμβανε τις δύο ισοπαλίες των εκπροσώπων της Γ’ Εθνικής, τις νίκες της Μεσσούνης, του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, της Βιστωνίδας Κοπτερού και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, το διπλό του Μίσχου στις Σάπες επί του Ηρακλή στην…ρεβάνς του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος και την μεγάλη νίκη της Γρατινής επί του Κοσμίου. Μόνο ο Ίασμος προκρίθηκε και μαθηματικά, ενώ κατά 99,9% στα προημιτελικά βρίσκεται και η Γρατινή.

Α’ Όμιλος

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-1

Την πρόκριση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης πανηγυρίζει από χθες ο Μέγας που επικράτησε με 2-1 του Σπάρτακου. Οι γηπεδούχοι παρ’όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Βασιλακάκη στο 30′, έφεραν το ματς στα ίσα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Βιόπουλου. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 67′ με γκολ που πέτυχε ο Καραπάτσιος μέσα από την περιοχή. Να σημειώσουμε πως η ομάδα του κυρίου Γεμενετζή αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, τον Αετό Μίσχου, όπου παίζει για δύο αποτελέσματα, μιας και προκρίνεται και με ισοπαλία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Ηρακλής Σαπών-Αετός Μίσχου 0-1

Πήρε ρεβάνς για την ήττα της Κυριακής με 3-0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ο Αετός Μίσχου. Η ομάδα του κυρίου Κουρουκεχαγιά, ξεπέρασε γρήγορα την απώλεια βαθμών στο ίδιο γήπεδο τις προάλλες και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα επικράτησε με 0-1. Τ μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 80′ με σουτ έξω από την περιοχή ο Μουσταφά Ισμαήλ. Πλέον ο Ηρακλής μετά και από την δεύτερη ήττα του στους ομίλους, αποκλείστηκε και μαθηματικά από την συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο Μίσχος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Σπάρτακο, στον…τελικό του Α’ Ομίλου.

Η επόμενη(τελευταία) αγωνιστική 8/11: Ηρακλής Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Αετός Μίσχου

Β’ Όμιλος

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Γρατινής 0-2

Άλλη μία σπουδαία νίκη για την Δόξα Γρατινής. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη είναι ασταμάτητη στα πρώτα πέντε επίσημα ματς της χρονιάς, κερδίζοντας τα όλα με μηδέν παθητικό. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να εκμεταλλεύονται και τις αρκετές απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ, κάνοντας την απόδραση με το διπλό. Το σκορ άνοιξε στο 75′, όταν ο Ζαγγούλος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ το τελικό 0-2 σημείωσε στο 90′ ο Κακουλίδης. Οι πράσινοι είναι πλέον και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτοι, καθώς και με ήταν την τελευταία αγωνιστική, δύσκολα θα χάσουν την τεράστια διαφορά τερμάτων που έχουν αποκτήσει (+8). Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα πρέπει στην 3η αγωνιστική να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την ισόβαθμή του αυτή την στιγμή Βιστωνίδα Κοπτερού.

Αναγέννηση Παγουρίων-Βιστωνίδα Κοπτερού 1-3

Αποχαιρέτησε την συνέχεια της διοργάνωσης η Αναγέννηση Παγουρίων. Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν με 1-3 από την Βιστωνίδα Κοπτερού, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά στην Β’ κατηγορία, ενώ θα διεκδικήσει και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιρετλί Ναζήμ, ο Ραμαδάν Σινάν έκανε το 0-2, ενώ ο Μπίνμπασι Αλή σημείωσε και το 0-3. Το τελικό σκορ της συνάντησης διαμόρφωσε ο Κοκολάκης στο 73′.

Η επόμενη(τελευταία) αγωνιστική 8/11: Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής-Βιστωνίδα Κοπτερού

Γ’ Όμιλος

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Σώστη 0-0

Έναν σπουδαίο και σημαντικό βαθμό απέσπασε στο ΔΑΚ η Δόξα Σώστη. Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη, παρ’όλο που στο πρώτο ημίχρονο πιέστηκε αρκετά από το Σιδηροχώρι, διατήρησε το μηδέν, ενώ στο δεύτερο μέρος έχασε και μερικές ευκαιρίες για να πετύχει και το τέρμα της νίκης. Από την άλλη ο κύριος Σκουλής αποφάσισε, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δόξα έχασε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χατζηισαάκ και παρ’όλες τις αλλαγές του δευτέρου μέρους το 0-0 διατηρήθηκε ως το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός 4-1

Ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής που επικράτησε εύκολα με 4-1 του Πανθρακικού. Η ομάδα του κυρίου Ισαακίδη πήγε στην ανάπαυλα, έχοντας το προβάδισμα με 1-0 χάρη στο γκολ του Χατζίδη στο 15′, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έκανε και το 2-0 με γκολ του Κελεσίδη. Ο Καπλανίδης ήταν εκείνος που έγραψε το 3-0, για να έρθει ο Χατζηιωαννίδης να μειώσει σε 3-1 για τους πάνθηρες. Το τελικό 4-1 έγραψε στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Καλλιανίδης. Ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η επόμενη(τελευταία) αγωνιστική 8/11: ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Σώστη-Πανθρακικός

Δ’ Όμιλος

Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 2-2

Στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα, το γήπεδο των Προσκυνητών, για το πλαίσιο του Κυπέλλου, η Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ελπίδα Σαπών, σε ένα από τα ντέρμπυ της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Νεαζή Αλή, ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου οι Προσκυνητές ισοφάρισαν με τον Βάσκο. Η Ελπίδα στο δεύτερο μέρος ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Νεαζή Αλή, ενώ το τελικό 2-2 για την Δόξα που ισοφάρισε εκ νέου, πέτυχε ο Σιχλημοίρης.

ΑΟ Μεσσούνης-ΑΟ Φαναρίου 3-0

Μια δύσκολη νίκη που δεν αποτυπώνεται πλήρως στο σκορ πέτυχε χθες η Μεσσούνη. Οι μπλε επικράτησαν με χατ τρικ του Σκαμνού στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, παρ’όλο που προηγουμένως είχαν απειληθεί ουκ ολίγες φορές. Για του φιλοξενούμενους μπορεί να μην ήταν ματς μείζονος σημασίας, όμως όπως αποδείχθηκε το Φανάρι αγωνίστηκε για το καλύτερο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτισαν την πρόκριση, ενώ η Μεσσούνη την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Δόξα Προσκυνητών. Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος όμιλος, είναι εκείνος στον οποία τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, ίσως και με τριπλή(!) ισοβαθμία.

Η επόμενη(τελευταία) αγωνιστική 8/11: ΑΟ Μεσσούνης-Δόξα Προσκυνητών, Ελπίδα Σαπών-ΑΟ Φαναρίου

Share it