Search

Οι δηλώσεις του ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής Βασίλη Τοροσίδη για την πρόκριση και τον ρόλο της…Αυστραλίας!

Τη σημασία του ταξιδιού στην Αυστραλία τον Ιούνιο του 2016 για την αλλαγή του κλίματος εντός αποδυτηρίων και στο να ξαναγίνει ξανά η Εθνική κανονική ομάδα υπερτόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης. 

Ο ξανθιώτης μπακ  της Μπολόνια τόνισε ότι το ταξίδι στην Αυστραλία ήταν καθοριστικό για να αλλάξει πορεία το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε και πρόσθεσε ότι τότε υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους πιο έμπειρους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για την αλλαγή της Ελλάδας και την πρόκριση στα μπαράζ: «Ήταν φυσιολογικό για μία ομάδα σαν την Ελλάδα να μην βρίσκεται σε μία από τις πέντε μεγάλες διοργανώσεις. Ωστόσο, αυτό που δεν ήταν φυσιολογικό ήταν η εικόνα που είχαμε. Οι ήττες με τα Νησιά Φερόε ήταν πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο. Κλείσαμε όμως την παρένθεση και ανοίξαμε νέα σελίδα, αρχής γενομένης από το ταξίδι στην Αυστραλία. Σε εκείνο το ταξίδι οι μεγαλύτεροι μιλήσαμε με τον προπονητή. Κακά τα ψέματα θα έχουμε μια δύσκολη κλήρωση. Θα το παλέψουμε και από την Τρίτη που θα μάθουμε τον αντίπαλο. Όλοι κάναμε τότε λάθη. Όλοι. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Ωστόσο, τα περισσότερα τα αποβάλαμε και κάναμε ένα καλό προκριματικό».

Για το πότε πίστεψαν στην πρόκριση: «Μέσα στο Βέλγιο. Τότε άδικα φέραμε μια ισοπαλία. Κόντρα σε μια υπερδύναμη τους είδαμε στα μάτια. Το πιστέψαμε τότε όλα τα παιδιά».

Share it