Search

Οι δηλώσεις του Κομοτηναίου Πέτρου Μάνταλου για την πρόκριση στα μπαράζ και… “Η Ελλάδα είναι εδώ”!

Περήφανος για την πορεία της Εθνικής στα προκριματικά δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος. Ο διεθνής άσος χαρακτήρισε ανταμοιβή της σκληρής προσπάθειας τη δεύτερη θέση και στάθηκε στην «επιστροφή» της Ελλάδας. 

Ο διεθνής Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός  της ΑΕΚ έκανε λόγο για… comeback της Ελλάδας στην ελίτ –μετά την προηγούμενη εφιαλτική διετία- κι έστειλε μήνυμα πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο Μάνταλος

«Όσο εύκολη ομάδα κι αν αντιμετωπίζεις στα προκριματικά, εμείς ξέρουμε πως και τα δέκα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Χύσαμε ιδρώτα και ανταμειφθήκαμε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Η ομάδα προερχόταν από μια δύσκολη διετία, στα προηγούμενο προκριματικά, όπου ήταν λογικό να υπάρξει κριτική. Δεν κρατάμε καμία κακία, ήταν λογικό με εκείνη την πορεία να υπάρχει δυσαρέσκεια. Σε αυτά τα προκριματικά, όμως, δείξαμε πως η Ελλάδα που θέλουμε να βλέπου είναι εδώ! Έχουμε πολλά παιδιά δεν έχουν πάρει μέρος σε τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως είναι το Μουντιάλ. Φάνηκε η δίψα μας για να μπούμε τουλάχιστον στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε μέσω αυτών την παρουσία μας στη Ρωσία».

Ερωτηθείς για το αν προτιμά κάποιον εκ των πιθανών αντιπάλων μας (Ιταλία, Ελβετία, Κροατία, Δανία), είπε: «Και οι τέσσερις είναι αρκετά δύσκολες… Δεν θέλω να επιλέξω. Ας κληρωθούμε πρώτα με κάποια και θα τα ξαναπούμε».

Share it