Search

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής προς την Δόξα Υφαντών!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ρ/Σ. Ωστόσο εντελώς ξαφνικά στις 22:00 της Παρασκευής η ΕΠΣ ανακοίνωσε, πως ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο των Υφαντών, για αδιευκρίνιστους, είναι η αλήθεια, μέχρι στιγμής λόγους.

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την ομάδα της Δόξας Υφαντών για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευχαριστούμε ως ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ τη διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ΥΦΑΝΤΩΝ για τη παραχώρηση του γηπέδου τους για τον αγώνα που διεξήχθη τo Σαββάτο 7/10/2017 μεταξύ της ομάδος μας με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και ιδιαίτερα τον κ. Θεμιστοκλή  Ξενοδοχίδη ,  κ. Νίκο Ξενοδοχίδη , και τον κ. Θεόδωρο Μέκκο για την παραχώρηση αυτή.” 

Παράλληλα με νέα ανακοίνωσή της, η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενημέρωσε πως στο πλαίσιο της αθλητικής εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες την Τετάρτη 11/10 στην ώρα της προπόνησης, στις οποίες θα συμμετέχουν γονείς και παιδιά.

Share it