Search

Με γκολ και ασίστ “Τόρο” και ασίστ Μάνταλου η Εθνική κέρδισε άνετα το Γιβραλτάρ και μέσω μπαράζ κυνηγά το Μουντιάλ!

Ήταν το φαβορί απέναντι στο Γιβραλτάρ και φρόντισε να το αποδείξει με την εικόνα της στο χορτάρι. Η Εθνική ομάδα νίκησε με άενση 4-0 το Γιβραλτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 10η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και πέρασε πανάξια στα μπαράζ για πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης άνοιξε το σκορ και ξεκλείδωσε την άμυνα του Γιβραλτάρ, ενώ εν συνεχεία Μάνταλος και Τοροσίδης έφτιαξαν τα δύο επόμενα γκολ στον Μήτρογλου που σκόραρε δις και ο Γιαννιώτας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μπαίνει στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου στο γκρουπ των αδυνάτων, αλλά έχει τους παίκτες να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όποια ομάδα και αν βρεθεί απέναντί της.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (68′ Μανιάτης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (68′ Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Ζέκα, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Τζεφ Γουντ): Άιμπραχιμ, Γκαρσία, Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Μπαρντόν, Γουόκερ, Ερνάντες, Πονς (72′ Γκίλινγκ), Κόουμπς (88′ Ρουίς), Λόπες (62′ Γιόμε).

Share it