Search

Εβδομάδα φιλικών για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αλλαγές στον σχεδιασμό της προετοιμασίας των ομάδων της Volley League έφερε η μετάθεση κατά μιας εβδομάδας της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να ξεκινήσει ο θεσμός του Λιγκ Καπ και την ερχόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα. Ωστόσο με ομόφωνη απόφαση των ομάδων, όλα πήγαν μια εβδομάδα πίσω.

Άπαντες «ψάχτηκαν» να γεμίσουν το κενό με φιλικούς αγώνες για να αντιμετωπίσουν την αγωνιστική απραξία και ο Εθνικός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Αλλωστε είναι από τις ομάδες που λόγω ευνόητων δυσκολιών (βλέπε χιλιομετρικές αποστάσεις με άλλους ανταγωνιστικούς αντιπάλους), έχει δώσει πολύ λίγα φιλικά παιχνίδια, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μοντάρισμα της ομάδας.

Το βέβαιο είναι ότι ο Σάκης Μουστακίδης και οι παίκτες του θα βρεθούν αύριο Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν σε ένα ισχυρό τεστ τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»(18.00). Ένα αγωνιστικό τεστ που θα μετρήσουν δυνάμεις και επίπεδο ετοιμότητας δέκα ημέρες περίπου πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportsaddict.gr, γίνονται προσπάθειες ναν γίνουν ακόμη ένα ή δύο φιλικά στην Αλεξανδρούπολη το προσεχές Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά με τη νεοφώτιστη Νίκη Αιγινίου, κάτι το οποίο δεν είναι (ακόμη) οριστικοποιημένο.

Share it