Search

Photos: Με πλούσιες εμπειρίες επέστρεψαν απο το Κιλκίς οι Βασίλισσες Θράκης!

Φιλική ήττα γνώρισαν οι Βασίλισσες Θράκης σε παιχνίδια που έγινε στο  δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης στο Κιλκίς απο την ομάδα του Κιλκισιακού, σε ένα παιχνίδια πάντως που οι Βασίλισσες έχοντας αρκετές νεαρές στην αποστολή άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα άνοιξε η Φούρναρη με κεφαλιά, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε η 13χρονη Τσιόνκη. Μάλιστα στο ταξίδι των κοριτσιών οι Βασίλισσες δεν ήταν μόνες καθώς αρκετοί γονείς και φίλοι των αθλητριών του συλλόγου ακολούθησαν την ομάδα.

Για την ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Παρσόνογλου, Ναλμπάντη, Ευθυμιάδου, Παπατζέλου, Μπουργουτζόγλου, Μαυρομάτη, Γκονζάλες, Μετοικίδου, Κατσαρού, Βλάχου, Πόρναλη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Σαμαρά, Κριτσιμάλλη, Αραμπατζή, Αλεξιάδου, Παρδή, Σταύρου, Φυσεκίδου και Παπαδοπούλου

Για την ομάδα του Κιλκισιακού ξεκίνησαν οι:Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη, Μίγγου, Παυλίδου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδαμίδου, Χατζηγεωργιάδου, Κουτσουραδή, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου, Ν. Παπαδοπούλου, Σαραφίδου, Βασιλειάδου.

Δείτε παρακάτω στιγμές του αγώνα μέσα απο τον φακό της τοπικής ομάδας

Share it