Search

Pre Game: Πρεμιέρα στην Α’ ΕΠΣ Έβρου

Λίγες ώρες απομένουν για να ανοίξει η αυλαία της φετινής σεζόν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, με τις 11 ομάδες που συμμετέχουν φέτος να είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη.

Το pre game που διαβάζετε προσφέρουν οι επιχειρήσεις:

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχει φαβορί

Χωρίς κάποιο ξεκάθαρο φαβορί ξεκινάει η φετινή Α’ κατηγορία, με ομάδες όπως ο Ορέστης, ο Εθνικός, ο Ιπποκράτης και οι Φέρες να είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και να είναι αυτές που πιθανόν να βρεθούν στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την κατηγορία να έχει μόνο 11 ομάδες καθώς μετά την διάλυση του ΑΛΕΞ και την άρνηση των Ριζίων να ανέβουν, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί 12η. Νίψα, Κορνοφωλιά/Λυκόφη και Απαλός είναι οι τρεις νεοφώτιστοι, με τον τελευταίο να μην προβιβάζεται ως πρωταθλητής αλλά ως δεύτερος… επιλαχόντας.

Στην 1η αγωνιστική ο περσινός δευτεραθλητής Ορέστης Ορεστιάδας έχει ρεπό, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι Ιπποκράτης – Φέρες, δύο ομάδων που θέλουν φέτος να κάνουν την έκπληξη.

Αναλυτικά σήμερα Κυριακή 8/10 στις 16:00 θα γίνουν τα ματς:

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – ΠΑΕ Νίψας
Ποντιακός – Ένωση Κορνοφωλιάς/Λυκόφης
Έβρος Σουφλίου – Νίκη Απαλού
Εθνικός Αλεξ/πολης – Άρδας Καστανεών
Ιπποκράτης Αλεξ/πολης – Θράκη Φερών
Ρεπό: Ορέστης Ορεστιάδας

Την εξέλιξη των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθείτε μέσα από το live του SportsAddict.

 

 

 

Share it