Search

Ισόπαλος κόντρα στον Αετό Ορφανού ο Ορφέας Ξάνθης που μπορούσε και τη νίκη!

Έχοντας πολύ καλή παρουσία η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, παρότι βρέθηκε να χάνει απο πέναλτι κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης σε ένα ματς που οι ξανθιώτες μπορούσαν και το διπλό.

Στο πρώτο μέρος ο Ορφέας ήταν περισσότερο επικίνδυνος αλλά ο Τοπαλίδης ήταν ανίκητος. Ο Αετός προηγήθηκε στο 73` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζη(το κέρδισε ο Ευκαρπίδης από τον Μαλαδένη) ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 85` όταν  μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Τορομανίδη, ο Κατρανίτσας πήρε την κεφαλιά με τον Τοπαλίδη να αποκρούει και τον Χίντ Ιμέρ απο κοντά να κάνει το 1-1

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ:   Τοπαλίδης, Ράνος, Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ, Ελέζη, Σαββατιανός(54` Ευκαρπίδης), Δούμπλατζης(54` Τσαπέγια), Δουμάνης(70` Κωνσταντινίδης), Αποστολίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μουμίνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Λαζαρίδης(58` Χαλίλ Ιμπράμ), Πασχαλάκης(63` Χίντ Ιμέρ), Ι. Καραγκιόζης(52′ Τορομανίδης), Μπουνταγκίδης(91` Τσαμπάζ Χακή)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credit: Proininews, Τάσος Πατσίδης

Share it