Search

Δύο… buzzer beater έκριναν το ιστορικό παιχνίδι του Άρη Αβάτου με την Ελπίς Σκουτάρεως(+pics)

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στο γήπεδο της Φελώνης, με τον Άρη Αβάτου στο πρώτο του επίσημο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική να στέκεται άτυχο καθώς δέχτηκε την ισοφάριση στο 95!.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες ευκαιρίες, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος οπού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι απο τους αντίπαλους τους, είχαν την κατοχή όμως καμία απο τις δύο ομάδες δεν έβρισκε τρόπους να φανεί απειλητική.

Όλα αυτά μέχρι το 93′ όταν ο Νίκος Μελισσόπουλος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ταταρίδη για το 1-0, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα απο τους ξανθιώτες, όμως στην τελευταία φάση του αγώνα μια σέντρα σουτ απο τα αριστερά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Αμουτζάκη “πάγωσε” τους πάντες με τον Κεχαγιά απο πολύ κοντά με προβολή με το στήθος να κάνει 1-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Σάββας Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κίτσο της ΕΠΣ Έβρου.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουταγκίδης, Παπαδιώτης(68΄ λ.τρ. Κουτίνης), Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας(90+4΄ Καλαϊτζίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης(68΄ Μελισσόπουλος), Σαρηγιαννίδης.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ, Γαλακτερός, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας, Ζιγκερίδης(83΄ Παπαβασιλείου), Νύρλας(29΄ λ.τ Μιντιούρης), Στεφανίδης Ν, Καπετάνος(46΄ Κεχαγιάς), Μίνγκας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα

Share it