Search

Photos: Παρουσία των παικτών του ΑΟΞ άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου Ξάνθης για τα 50χρονια ΑΟΞ!

Με την παρουσία πλήθος κόσμου άνοιξε η αυλαία του εορταστικού τριημέρου που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης προς τιμήν του ΑΟΞ, και της συμπλήρωσης μισού αιώνα ζωής του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης.

Στην πρώτη μέρα του εορταστικού τριημέρου το παρών στην Κεντρική Πλατεία της πόλης οπού υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος, ο οποίος περιλαμβάνει στιγμές της 50χρονης ιστορίας της ξανθιώτικης ομάδας με εντυπωσιακά banner, βρέθηκαν οι παίκτες της Ανδρικής ομάδας αλλά και των τμημάτων Υποδομής του ΑΟΞ. Εκεί το παρών της Ξάνθης είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα στους πιο παλιούς της ομάδας με τον αρχηγό Κώστα Φλίσκα να έχει την μερίδα του λέοντος.

Θυμίζουμε πως το κυρίως πιάτο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου οπού στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης η μεγάλη εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν άνθρωποι που πρόσφεραν στον ξανθιώτικο σύλλογο και φυσικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πανόπουλος.

Share it